FETÖ'deki büyük rezalet ortaya çıkıyor: Evli kadınla ilişki kurup ayrı ev açan var

FETÖ'nün dağılma sürecine girmesiyle örgüt içindeki çarpık ilişkiler ve skandallar ortaya çıkmaya devam ediyor. Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, örgüt içindeki çürümeye dikkat çekerek, sosyal mecralardaki yazışmalardan yola çıkarak FETÖ içindeki skandalları yazdı.

FETÖ'nün özellikle 15 Temmuz sonrası dağılma sürecine girmesiyle birlikte örgüt içindeki çarpık ilişkiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Örgüt yönetimi çarpık ilişkileri ve taciz skandallarını örtbas etmeye çalışsa da internette çıkan yazılar ve sosyal medya paylaşımları, FETÖ içindeki skandalları teker teker ortaya çıkarıyor.

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, FETÖ içindeki çürümeye dikkat çekerek, örgüt yöneticilerinin girdiği gayrimeşru ilişkileri yazdı. Şener'in "Tabanı ‘Rezalet’ Ortası ‘Dalalet’ Tavanı ‘İcazet’ başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

Eskişehir İl İmamlığı ardından Kenya’da “imamlık” adı altında örgüt yöneticiliği yapan Savaş Pala, Eskişehir İl İmamlığı yaptığı dönemde örgüt üyesi bir kadınla tanışır.

Örgüt üyesi kadınla ilişki yaşayan Savaş Pala, kadının eşine örgüte bağlı dershaneden hafta sonları için bir iş ayarlar. İlişkiye girdiği kadına da Eskişehir’de bir ev tutar. Savaş Pala’ nın hafta sonları ortadan kaybolmasından şüphelenen Halit kod adlı Eğitim Danışmanı, Savaş Pala’yı Emniyet İstihbarat Şubesi’nde çalışan örgüt mensubu polislere takip ettirir, böylece olay ortaya çıkar. Olayın duyulmasını engellemek adına o dönem bölge imamı olan Cemil Koca tarafından aynı gece görevden alınır.

Savaş Pala hakkındaki iddiaları kabul etmez ama özellikle örgüt üyesi polisler tarafından takip edilmesi ve olayın açığa çıkması üzerine belli bir süre sonra örgütten ayrılır.

MESAJLA ORTAYA ÇIKAN SKANDAL

FETÖ içinde Konya Eğitim Danışmanlığı ve Malatya Eğitim Danışmanlığı görevlerini yapan Taci Şentürk, daha sonra kamu kuruluşlarında mahrem imamlık yaptı. Taci Şentürk’ün gayrimeşru ilişkisinin ortaya çıkması, kendisinden bir alt birimdeki bir örgüt mensubunun katalog evliliği yapması sonucu ortaya çıkar. Örgüt mensubu evlendiği ilkgün eşinin geçmişinde cinsel ilişki yaşadığından şüphelenir. Telefonunda Taci Şentürk’ten gelen “O iş oldu mu, bitti mi, anladı mı?” gibi mesajları görür. Durumu mahrem birimde görev yapan Akın Kuygu isimli bir örgüt mensubuna anlatır. Örgüt üst yönetimi Taci Şentürk’ü korumak adına Akın Kuygu ve olayı ortaya çıkaran örgüt mensubu ile irtibat kurup olayın kapatılmasını ister. Akın Kuygu isimli örgüt üyesinin olayı herkese duyurma tehdidi üzerine Taci Şentürk görevden alınır, Azerbaycan’a gönderilir.

ÜSTÜ KAPATILAN ÇOCUK TACİZİ

Elazığ’da 2010 yılında yaşanan olaylarda; örgütün bölge imamlarından birinin evlerde kalan yaşı küçük öğrencileri birebir görüşmelerde taciz ettiği ortaya çıkar. Olayı o yıllarda Hüseyin Ertaş isimli bir örgüt mensubu fark eder. Olay örgüt içinde duyulur, örgüt yönetimi bölge imamını apar topar görevden alıp FETÖ’ye bağlı Sürat Kargo isimli şirkette görevlendirilir.

SKANDALLARI ÖRTMEYE ÇALIŞAN MAHREM İMAM

FETÖ içinde, örgüt yöneticilerinin, örgüt üyesi kadınlarla gayrimeşru ilişkilerinin ortaya çıkmasından sonra sesi en çok duyulan kişilerden birisi Hamdullah Bayram Öztürk isimli FETÖ’cü oldu. Öztürk, örgütün mollalarından biri. Örgüt içerisinde Kara Kuvvetleri Mahrem İmamlığı da yaptı. Bulunduğu konuma gelmesinde en büyük etken FETÖ elebaşının en yakınındaki isimlerden olan Barbaros Kocakurt’tur. Örgüt üyeleri onu, “örgüt mensuplarının cezaevine girmesi ile, eşleri uzun süre hapiste kalacak şahısların boşanmaları ve tekrar evlenmeleri yönünde verilen örgütsel talimat konusunda fetva veren şahıslardan” biri olarak tanımlıyor.

FETÖ’nün Ankara İl İmamlığı yapmış olan üyesi Ömer Yazıcı, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminden iki ay önce ABD’ye kaçtı. FETÖ’cüler onu, Barbaros Kocakurt’un ekibinde yer alan kişi olarak tarif ediyor. FETÖ’cülerin, FETÖ’cüleri dolandırması olarak bilinen ve örgüt içerisinde çok ses getiren “Atlanta skandalında” ismi geçen şahıslardan olan Yazıcı, Atlanta’da bölgeye mülteci olarak gelen bir kadınla gayrimeşru ilişki yaşamaya başladı. Örgüt, Ömer Yazıcı’nın gayrimeşru ilişkisinin ortaya çıkması sonrasında onu Kanada’ya yolladı.

PARA VE KADIN DÜŞKÜNÜ FETÖ’CÜ

Örgütün tabanı bilmese de örgüt yönetiminin en iyi tanıdığı isimlerden birisi İsmet Aksoy. Örgütün Türkiye’deki tüm muhasebe işlerinden sorumlu oldu. Mütevelli heyetinin başında bulundu. Zaman zaman FETÖ’nün en üst yönetim kadrosu olarak tarif edilen “Baş Yüceler Şurası’nda” yer aldı. Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarının da sorumlu denetçiliğini yürüttü. Para ne kadar çok olursa olsun eliyle sayması ile biliniyor. Güney Afrika’da bulunduğu sırada örgüt üyesi bir kadınla gayrimeşru ilişki yaşamaya başladı. İsmet Aksoy’un, ilişkiye girdiği kadını da bir şekilde Güney Afrika’dan çıkartarak yanında götürdüğü ortaya çıktı.

 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

FETÖ'deki büyük rezalet ortaya çıkıyor: Evli kadınla ilişki kurup ayrı ev açan var ile ilgili etiketler FETÖ Taciz Nedim Şener gayrimeşru ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.