FETÖ'de örgüt içi kavga ve çözülme! Kaset itirafları başladı

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yaşadığı sağlık sorunlarının ardından örgüt içinde iktidar kavgası büyüyor. Firari FETÖ'cü Önder Aytaç bomba bir itirafta bulundu ve MHP, Cübbeli Ahmet ve Deniz Baykal'a kaset kumpasını kuranın FETÖ olduğunu itiraf etti.

FETÖ içindeki iktidar kavgası büyüyor. Örgüt içi kavga büyüdükçe itiraflar geliyor. Son olarak Firari FETÖ'cü Önder Aytaç ile Mustafa Yeşil ve Mustafa Özcan'a bağlı örgüt üyeleri Twitter'dan birbirlerine girdi. 

ÖNEMLİ BİR İTİRAF GELDİ!

Yaşanan tartışmanın ardından olarak Firari FETÖ'cü Önder Aytaç önemli bir itirafta bulundu. Aytaç, "Ve çok üzgünüm bunu söylerken ama MHP milletvekillerinin kasetlerini de, Cübbeli Ahmet Hoca’nın kasetlerini de, Kemalettin Özdemir’in ve Deniz Baykal’ın kasetlerini de ortaya saçan asla ve asla cemaat değil ama cemaatin içinde odaklanmış ve 'menfi mesulleri'ni idare eden ve yönlendiren derin pisliklerle ilişki içinde olan Mustafa Yeşil ve Temel Alsancak çetesidir" diye yazdı. 

FETÖ'de örgüt içi kavga ve çözülme! Kaset itirafları başladı ile ilgili etiketler FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.