FETÖ'cülerin göçmen taktiği! Eski yüzbaşı olduğu ortaya çıktı...

Türkiye'nin sınır kapılarını açmasını fırsat bilen FETÖ'cüler, krizi fırsata çevirmeye çalıştı. Ancak planları umduğu gibi gitmedi. Yapılan kontrolde eski bir yüzbaşı olduğu ortaya çıkan FETÖ'cü, gözaltına alındı.

Sınır bölgelerinde denetimleri sıklaştıran güvenlik güçleri, mültecilerin arasına sızan bazı Türk vatandaşlarını tespit etti.

Kontrollerde, bu kişilerden birisinin Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yaparken ihraç edilen eski Yüzbaşı Ünal B. olduğu anlaşıldı. Güvenlik güçleri bu tespitin ardından Ünal B.’yi 1 Mart’ta gözaltına aldı.

FETÖ'cülerin göçmen taktiği! Eski yüzbaşı olduğu ortaya çıktı...

ANKESÖR ŞÜPHELİSİ

Ünal B. hakkında, Ankara Başsavcılığı’nca devam eden bir FETÖ soruşturmasının olduğu öğrenildi. Bu kapsamda B.’nin, mahrem imamlarla ankesörlü telefonlar ile operasyonel hatlar üzerinden irtibatı belirlendi. Başsavcılığın, Ünal B. hakkında 25 Aralık’ta gözaltı kararı verdiği, ancak Ünal B.’nin adresinde bulunamadığı belirtildi.

Yeni Şafak

FETÖ'cülerin göçmen taktiği! Eski yüzbaşı olduğu ortaya çıktı... ile ilgili etiketler FETÖ Edirne Yunanistan sınır kapısı göçmen Mülteci fetöcü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.