FETÖ'cüleri Kudüs'e kaçırmakla suçlanan Talha Uğurluel'e devletin zirvesinden Kudüs daveti!

FETÖ'cüleri "yurt dışı gezisi" bahanesi ile Türkiye'den kaçırmakla suçlanan Talha Uğurluel, Kudüs etkinliğine davet edildi!

"Osmanlı'nın Şifreleri" ve "Arzın Kapısı Kudüs" gibi kitapların yazarı Talha Uğurluel'in ismi son dönemde sıkça 15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısı ve uygulayıcısı FETÖ ile birlikte anılıyor.

Kullandığı aracın plakası "FG" olan, bazı FETÖ'cülere yönelik övgü dolu sözleriyle hatırlanan Talha Uğurluel'in şüpheli ilişkileri de dikkat çekiyor.

Son olarak, Talha Uğurluel'in Kudüs'e "tarih turu" olarak lanse ettiği gezilerin aslında "FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırma operasyonu" olduğu iddia edilmişti.

Kısa süre önce savcılığın, bazı ihbarlar üzerine, konuyla ilgili inceleme başlattığı ortaya çıktı.

Ancak hakkında FETÖ incelemesi bulunan ve örgüt elemanlarını yurt dışına kaçırmakla suçlanan Uğurluel'in Türkiye içindeki faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

Çeşitli belediyelerin etkinliklerine katılan Uğurluel, son olarak, 26 Aralık'ta Cumhurbaşkanlığı himayesinde Haliç Kongre Merkezi'den düzenecek olan "Kudüs" etkinliğine davet edildi.

"DRAMATİK" GÖSTERİ

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş imzalı davetiyede şu ifadeler yer aldı;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek himayelerindeki 2017 Kudüs Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceğimiz "Zamanın Kudüs'ü, Kudüs'ün zamanı" adlı dramatik sahne gösterisini teşriflerinizi arz ederim."

fwfrerg

DAVETİYEYİ PAYLAŞTI

Kendisine ulaşan davetiyeyi sosyal medya hesabında paylaşan Uğurluel, "Kudüs için hem resmi hem de sivil kurumlarımız tarafından harika programlar organize ediliyor. Davetiyem geldi." ifadelerini kullandı.

Üst düzey FETÖ'cüleri Kudüs gezileri vasıtası ile yurt dışına kaçırmakla suçlanan Uğurluel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayesinde düzenlenen programa davet edilmesi şaşkınlık yarattı. / SuperHaber

TALHA UĞURLUEL'İN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASINI CEVAP HAKKI KAPSAMINDA YAYINLIYORUZ...

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.29_3

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.35_3

FETÖ'cüleri Kudüs'e kaçırmakla suçlanan Talha Uğurluel'e devletin zirvesinden Kudüs daveti! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Talha Uğurluel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.