FETÖ'cülere devir şoku! Oyunlarını kimse yemedi...

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Etiyopya'daki okullarını himayesi altına alması için Almanya Dışişleri Bakanlığı'na başvuran FETÖ, okulları Türk Maarif Vakfı'na devredilince çıldırdı.

Hain darbe girişiminden sonra yurtdışındaki okullarına Alman yöneticiler atayan FETÖ'nün, Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'daki 11 okulunu, Türk Maarif Vakfı devraldı.


11 OKULU BİRDEN KAYBETTİLER

Intellectual Schools'un Türkiye'nin himayesine geçmesi üzerine çılgına dönen FETÖ'cüler, ülkedeki Alman Büyükelçisi'ni sıkıştırmaya başladı. FÖTÖ, bu okulları Alman devletinin himayesine sokmak için çabalıyordu.

OYUNLARINI KİMSE YEMEDİ

TÜRK Maarif Vakfı, "Devir, Cumhurbaşkanı'nın 2019'daki devir kararını imzalamasına rağmen FETÖ'nün okul isimlerini ve sahipliğini sık sık değiştirmesi ve eyaletler düzeyindeki mahkeme süreçleri nedeniyle gecikti. FETÖ'nün taktikleri, mahkemenin açık kararları ve öğrenci velilerinin Türkiye yanlısı duruşu karşısında başarısız oldu" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Sabah

FETÖ'cülere devir şoku! Oyunlarını kimse yemedi... ile ilgili etiketler FETÖ Okul Etiyopya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.