FETÖ'cüler depremi de kendilerine bağladı!

Firari FETÖ'cü Önder Aytaç, dün İstanbul'da meydana gelen 5,8'lik depremin Silivri merkezli olmasına dikkat çekerek depremi FETÖ ile ilişkilendirdi. Gazeteci Nedim Şener ise Aytaç'ın mesajını paylaşarak "Bu bir zamanlar da gece Silivri’de duvarların indiğini peygamberle toplu namaz kılındığını yazıyordu." dedi.

İstanbul'da önceki gün meydana gelen 4,7 şiddetindeki depremin ardından bu kez 5,8 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Gazeteci Nedim Şener, firari FETÖ’cü Önder Aytaç’ın depremle ilgili mesajlarına dikkat çekti.

FETÖ’cü Önder Aytaç, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Bu depremin herkes rakamını gücünü tartışıyor. Depremin merkez üssü ise tam Silivri önü. Acaba bunun hiçbir anlamı yok mu? Biliyorsunuz değil mi? ‘Orası şu anda en büyük medresei yusufiye ‘ denilebilir mi? Ben 1 şey demiyorum. Sadece soruyorum.”

Firari FETÖ’cü Önder Aytaç’ın mesajını değerlendiren Gazeteci Nedim Şener ise şunları yazdı:

“FETÖ’cüler beni hiç şaşırtmaz, Önder Aytaç isimli firari FETÖ’cü depremi kendilerine yapılanlara bağlamış!!! Bu bir zamanlar da gece Silivri’de duvarların indiğini peygamberle toplu namaz kılındığını yazıyordu.”

İşte o mesajlar:

FETÖ'cüler depremi de kendilerine bağladı!

FETÖ'cüler depremi de kendilerine bağladı! ile ilgili etiketler FETÖ deprem Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.