FETÖ'cü senarist, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle Kanal D'ye döndü! / SuperHaber ÖZEL

'Selam' filminde FETÖ'nün yurt dışındaki okullarının propagandasını yaptığı gerekçesiyle Vatanım Sensin dizisinden kovulan senarist Necati Şahin'in, bu akşam Kanal D ekranlarında başlayacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin senaryo grubunda olduğu ortaya çıktı.

FETÖ’nün yurt dışındaki okullarının propagandasını yapan Selam filminin senaristi Necati Şahin, daha sonra O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Vatanım Sensin dizisinin senaryosunu yazmaya başlamıştı.

YİNE O3 MEDYA DİZİSİ!

Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine Vatanım Sensin dizisinin jeneriğinden çıkarılan Necati şahin sürpriz bir şekilde yine O3 Medya'nın yapımcısı olduğu Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin senaryo grubuna katıldı.

nctisahn

JENERİKTE YER ALACAK MI?

Geçen hafta Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle ilgili senaryo toplantısı için Kanal D binasına giden ekipte yer alan Necati Şahin’in adının bu akşam başlayacak dizinin jeneriğinde yer alıp almayacağı merak konusu.

TÜRK DİZİLERİNİ YASAKLAYAN ŞİRKETİN ORTAĞI

Öte yandan O3 Medya geçtiğimiz günlerde Türk dizilerini yasaklamasıyla gündeme gelen Dubai merkezli MBC grubunun Türkiye’deki ortağı...

Vatanım Sensin'den ismi böyle silinmişti:

sen2

sen

FETÖ'cü senarist, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle Kanal D'ye döndü! / SuperHaber ÖZEL ile ilgili etiketler mehmed bir cihan fatihi fetöcü senarist necati şahin selam Vatanım Sensin o3 medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.