FETÖ'cü Selahaddin Gülen kimdir, nerede yakalandı?

FETÖ elebaşı olan Fethullah Gülen’in akrabası Selahaddin Gülen’in MİT’in başarılı operasyonu sonrasında yakalanarak Türkiye’ye getirildiği belirtildi. Vatandaşlar ise Selahaddin Gülen kimdir, nerede yakalandı sorusuna yanıt aradı.

Güvenlik kaynaklarından alınan son bilgiler ışığında FETÖ elebaşı olan Fethullah Gülen’in akrabası olan Selahaddin Gülen’in örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı daha önceden belirlenmişti.

Gülen hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen'in örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu ifade edildi. Selahaddin Gülen, MİT tarafından yurt dışında yapılan başarılı operasyon sonucunda yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Selahaddin Gülen Kimdir?

FETÖ’cü Selahaddin Gülen’in uzunca bir süredir öğretmenlik yaptığı biliniyordu. 3 Mayıs’tan bu yana FETÖ’cü hainden haber alamadığını duyuran eşi Seriyye Gülen’in Kenya’da saklandığı bilgisi verilmişti. Vatan haini FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni olan ve yurt dışında firarda olan bir diğer FETÖ’cü Kemal Gülen de Kenya’da öğretmenlik yapan Selahattin Gülen’den haber alamadıklarını doğrulamıştı.

FETÖ'cü Selahaddin Gülen kimdir, nerede yakalandı? ile ilgili etiketler FETÖ Selahaddin Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.