FETÖ’cü Kaynak Holding’in kurucusu yakalandı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yeni bir operasyon için bu sabah düğmeye basılmıştı. Operasyonda flaş bir gelişme yaşandı. Kaynak Holding’in kurucularından, Şifa ve STV medya gibi önemli pekçok şirketin mali müşavirliğini yapan Kemal Başkaya da gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'ye yönelik yeni bir operasyon için bu sabah düğmeye basıldı.

Başsavcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında bir kısmı hakkında örgütün mütevellisi oldukları, bir kısmı hakkında da sohbet veren, Serrehber, Bank Asya artan hesap, örgüt adına himmet topladıkları yönünde deliller olan ve aralarında iş adamlarının da bulunduğu 24 sivil şüpheliyi yakalamak için İzmir il ve ilçelerinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 17 şüpheli gözaltına alındı.

KEMAL BAŞKAYA YAKALANDI

Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre operasyon devam ederken kritik bir gelişme yaşandı. Kaynak Holding'in kurucularından, Şifa ve STV medya gibi önemli pekçok şirketin mali müşavirliğini yapan ve sabah adreslerinde bulunamayan Kemal Başkaya da gözaltına alındı.

Başkaya'nın yakalanmasıyla gözaltına alınanların sayısı 18'e yükseldi. Diğer şüphelileri yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

FETÖ’cü Kaynak Holding’in kurucusu yakalandı! ile ilgili etiketler FETÖ İzmir Sabah Gazetesi Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.