FETÖ'cü kaymakam köyüne dönüp "sıfırdan başladı"

FETÖ'den hüküm giyen eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe cezaevinden çıktıktan sonra memleketi Rize'ye dönerek çay toplamaya başladı. Güntepe fotoğraflarını, bir dönem etkin kullandığı Twitter'dan paylaştı

2017 yılında Kayseri'de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanarak cezaevine konulan eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin davası geçtiğimiz aylarda karara bağlandı.

Eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, 21 Şubat 2019 tarihinde, Gaziantep 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen FETÖ/PDY'ye ilişkin davada, 6 yıl 3 ay hapis cezası aldı.

Örgütün iletişim programı Bylock'u aktif şekilde kullandığı tespit edilen eski Beytüşşebap Kaymakamı 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan mahkum oldu.

FETÖ'cü kaymakam köyüne dönüp "sıfırdan başladı"

TAHLİYE OLDU

26.06.2018 tarihinde tahliye olan Güntepe, geçtiğimiz günlerde memleketi Rize'ye döndü.

Görevde olduğu süre içerisinde sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ve Twitter hesabından çok konuşulan mesajlar paylaşan Kadir Güntepe tahliye olduğunu da yine sosyal medyadan duyurdu.

Memleketi Rize'de çay toplarken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Güntepe, "Hayata sıfırdan başlamak bu olsa gerek. Memleketim Rizedeyiz. Çay topluyoruz. Bereketli olur inşallah." ifadelerini kullandı.

FETÖ'cü kaymakam köyüne dönüp "sıfırdan başladı" - Resim : 2

HDP'LİLER GÜNTEPE'Yİ SOSYAL MEDYADA TACİZ ETTİ

Kadir Güntepe'nin bu mesajı özellikle HDP'liler tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

PKK'ya silah taşırken kameralar tarafından görüntülenen, firari HDP milletvekili Faysal Sarıyıldız, bu mesaj üzerine Güntepe'yi sosyal medyada taciz etti.

FETÖ'cü kaymakam köyüne dönüp "sıfırdan başladı" - Resim : 3

Sarıyıldız mesajında, "Devletin zorbalık imkanlarıyla halka kan kusturan, Kürt halkının temsilcilerine karşı efelenen toy züppe! Sen ne zaman çıktın!? Devlete yaslanarak bize açıkça terörist derdin. Unutma sen şu an o devlet nazarında azılı bir teröristsin!..." diye yazdı.

Güntepe ise bu mesaja, "Kes sesini! Gerçek teröristlere silah kaçıran sonra da yurtdışına kaçan vekil bozuntusu değil misin sen! Benim yerim yurdum belli! Senin de yüreğin varsa gel memlekete yaz bunları!" yanıtını verdi.

FETÖ'cü kaymakam köyüne dönüp "sıfırdan başladı" - Resim : 4

"KÜÇÜMSÜYORLAR..."

Eski Beytüşşebap Kaymakamı, "Hayata Dönüş" operasyonunun tanıklarından Veli Saçılık'ın kendisine yönelik mesajları üzerine ise şu ifadeleri kullandı;

"“Emekçiyiz, haklıyız” diye slogan atanlar, çay toplamamı küçümsüyor.
Ayıp mı?
7 sene kamuda üst düzey yöneticiydim.
Yaptığım ihale miktarları milyonları bulmuştur.
Şimdi ise ailemi geçindirmek için çay topluyorsam, demek ki işimi dürüst bir şekilde yapmışım.
Elhamdulillah

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Hacettepe mezunuyum. ÖSS sınavında 45 matematik sorusunda 42 doğrum vardı ve şu an özel matematik ve İngilizce dersi de veriyorum.
İlgilenenlere duyurulur." / SuperHaber

 

FETÖ'cü kaymakam köyüne dönüp "sıfırdan başladı" ile ilgili etiketler FETÖ HDP Rize Çay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.