FETÖ'cü ilan edilen Ak Parti'li başkan iddiaları belgeleriyle çürüttü...

Bazı medya organlarında FETÖ'cü iddia edilen Yalova Subaşı Belde Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iddiaların asılsız olduğunu belgeleriyle kanıtladı. İftiralarla kendisine ve partisine zarar verilmeye çalışıldığını belirten Yılmaz, iddia sahiplerinin adalet önünde hesap vereceğini belirtti.

Yalova Subaşı Belde Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldığı ödülün ardından bir anda gündeme oturdu.

Başkan Yılmaz, bazı medya grupları tarafından hedef alınarak FETÖ'cü iddia edildi.

İFTİRAYA MARUZ KALDIM

İddiaların gerçekleri yansıtmadığını belirten Yılmaz, bir ruhsat meselesi yüzünden CHP ve HDP'li işletmeciler tarafından hedef alındığını belirtti. Bağ evi olarak gözüken bir alanın kır düğünü yapabilmek için ruhsat istediğini belirten Yılmaz, ruhsat verilmemesinin ardından tehdit edildiğini, ardından ise iftiraya maruz kaldığını belirtti.

Hakkında ortaya atılan ByLock iddialarının mahkeme ve emniyet tarafından doğru olmadığının kanıtlandığını belirten Yılmaz, mahkeme ve emniyet kayıtlarının belgelerini de yayınladı.

bb2

İddia edildiği gibi Bank Asya'da hesabının bulunmadığını belirten Başkan Yılmaz, hesabının bulunmadığını belirten yazıyı da paylaştı.

bb1

BENİM ÜZERİMDEN PARTİMİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Yer sahibi ve kiracısının önce rüşvet iddialarında bulunduğunu bu tutmayınca ise FETÖ'ye sarıldığını belirten Yılmaz, mahkeme tarafından bütün iddiaların çürütüldüğünü ifade ederek kendisi üzerinden parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yıpratılmaya çalışıldığını belirtti.

Başkan Volkan Yılmaz'ın konuyla ilgili yazılı açıklaması şu şekilde;

belge1

BİZDEN BAŞKA FETÖ İLE MÜCADELE EDEN YOK

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya'da konuyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Kaya açıklamasında FETÖ ile mücadelenin sadece Ak Parti tarafından yürütüldüğünü belirtti. Kaya, Ak Parti'nin yaptığı gibi diğer partilerin de kendi içerisinde temizlik yapmalarını beklediklerini ifade etti.

Konuyla ilgili mahkeme kayıtlarını da incelediklerini belirten Kaya, konunun iddia sahibi kişinin gayri yasal işlem talep etmesinden kaynaklandığını söyledi.

Kaya'nın açıklaması şu şekilde;belge3

FETÖ'cü ilan edilen Ak Parti'li başkan iddiaları belgeleriyle çürüttü... ile ilgili etiketler volkan yılmaz subaşı belde belediye başkanıi fetö iftirası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.