FETÖ'cü hesapların yeni yalanı

FETÖ'den tutuklanan ve Denizli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan Ali Koca'nın kanser hastası kızı ile görüştürülmediği, ve kızı son isteğinin babasını görmek olduğu iddia edildi. Sosyal medyada özellikle FETÖ'cü hesaplar tarafından yayılan o iddianın yalan olduğu ortaya çıktı. Kızıyla görüştürülmesi için kampanya başlatılan babanın, cezaevinden böyle bir talebi olmadığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada kanser hastası Ayşe Koca'nın fotoğrafları paylaşılarak, son isteğinin cezaevinde olan babası ile görüşmek olduğu belirtildi.

Baba ile kızının görüştürülmediğinin belirtildiği paylaşımlarda Türk yargısına asılsız suçlamalarda bulunuldu.

FETÖ'cü hesapların yeni yalanı

TEMMUZ SONUNDA GÖRÜŞTÜLER

Ancak, Denizli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma- FETÖ/PDY” suçundan tutuklu olarak bulunan Ali Koca’nın UYAP dosyasının incelenmesi neticesinde kızı Ayşe Koca ile en son 23/07/2020 tarihinde kapalı ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

RAHATSIZLIK BAHANESİYLE TAHLİYE TALEP ETTİ AMA MAZERET İZNİ İSTEMEDİ

Tutuklu Koca'nın, yargılandığı mahkemesine hitaben yazmış olduğu dilekçelerinde kızının rahatsızlığından bahsederek tahliye talebinde bulunduğu, ancak tutuklunun mazeret iznine ilişkin kurumda herhangi bir talebi olmadığı öğrenildi.

Öte yandan, konunun sosyal medyada gündeme gelmesi nedeniyle kurum idaresi, tutuklu ile bir görüşme gerçekleştirdi ve 5275 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun’un 94 üncü maddesi hatırlatıldı.

Tutukluya, kızının sağlık durumuna ilişkin rapor sunması ve talepte bulunması halinde talebinin değerlendirileceği belirtildi.

FETÖ'cü hesapların yeni yalanı - Resim : 2

Yalan haberin FETÖ yayın organlarında da yer aldığı görüldü

FETÖ'cü hesapların yeni yalanı ile ilgili etiketler Edirne FETÖ kanser cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.