FETÖ'cü hain Hüseyin Korkmaz'ın, Metin Topuz bağlantısı araştırılıyor...

Hakkında yurtdışına çıkış yasağı olmasına rağmen, ABD’ye kaçıp kumpas davasında Türkiye aleyhine tanıklık yapan FETÖ’cü hain Hüseyin Korkmaz'ın kaçışı mercek altında! Firarda FBI parmağı da inceleniyor.

Sabah Gazetesi'nden Fatih Ulaş'ın haberine göre; ABD'deki Hakan Atilla davasında Türkiye aleyhine tanık olan FETÖ'cü polis Hüseyin Korkmaz'ın ülkeden kaçışıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Hakkında yurtdışına çıkış yasağı olmasına rağmen ABD'ye kaçan Korkmaz'ın, örgütteki konumu ve bağlı olduğu sivil örgüt imamının kim olduğu araştırılıyor. Korkmaz'ın daha önce FETÖ'cüleri kaçırdığı tespit edilen ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz ile bağlantısı da mercek altına alındı.

SAVUNMASI BİLE ALINMADAN TAHLİYE EDİLDİ

Yapılan incelemeye göre, Hüseyin Korkmaz'ın tahliye kararı, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin o dönemki heyetinde yer alan mahkeme başkanı Ahmet Civelek ve Cantürk Taşkın'ın imzalarıyla alındı.
Korkmaz'ın 17-25 Aralık kumpasında aktif rol aldığını gösteren delillere rağmen, ikinci duruşmada daha iddianame okunmadan, savunması bile alınmadan tahliye edildi. İddiaya göre hakkında yurtdışına çıkış yasağı konmasına rağmen Korkmaz, konsolosluk FETÖ'cü tutuklu sanık Metin Topuz'un o dönemde kurduğu bağlantı ile FBI tarafından kaçırıldı. Korkmaz'ın davasına bakan ve tahliye kararı veren hakimler ise halen farklı mahkemelerde görevlerine devam ediyor. Soruşturmada Hüseyin Korkmaz'ın serbest kaldıktan sonra CIA ve FBI ile nasıl bağlantı kurduğu, yurtdışı yasağına rağmen ülkeden nasıl çıkabildiği araştırılıyor.

FETÖ'cü hain Hüseyin Korkmaz'ın, Metin Topuz bağlantısı araştırılıyor... ile ilgili etiketler FETÖ ABD FBI hüseyin korkmaz met n topuz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.