FETÖ'cü general Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Son dakika haberine göre, Edirne üzerinden Yunanistan'a geçmeye çalışan 4'ü asker 5 kişi jandarma tarafından yakalandı. Firar etmeye çalışan kişilerden birinin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'yle iltisakı nedeniyle meslekten ihraç edilen tuğgeneral olduğu belirlendi. Diğer 4 kişiden birinin albay, diğer ikisinin ise yüzbaşı ve astsubay oldukları ifade edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü tim unsurlarının yaptığı çalışmada bir grup FETÖ üyesinin, Yunanistan'a kaçacağı tespit edildi.

Jandarma timleri Meriç ilçesinin Adasarhanlı ile İpsala ilçesine bağlı Balabancık bölgelerinde düzenlediği operasyonlarda 5 şüpheliyi firar etmeye çalışırken yakaladı.

Şüphelilerin yapılan incelemesinde meslekten KHK ile ihraç edilen ve 'Silahlı terör örgütü FETÖ'ye üye olma' suçundan kaydı olan ve yurtdışı çıkış yasağı bulunan Tuğgeneral N.C., Albay C.A., Yüzbaşı F. M. A., astsubay A.K. ile B.K., olduğu anlaşıldı.

Gözaltındaki 5 şüpheliyle ilgili soruşturma devam ediyor...

FETÖ'cü general Yunanistan'a kaçarken yakalandı ile ilgili etiketler FETÖ Edirne Jandarma tuğgeneral
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.