FETÖ'cü Enes Kanter, NBA'den kovuldu! Alperen Şengün'den müthiş gönderme...

Boston Celtics'ten milli pivot Alperen Şengün'ün takımı Houston Rockest'a takasla gönderilen Enes Kanter, Teksas ekibi tarafından istenmeyince boşa çıktı... Alperen bu gelişme üzerine Instagram paylaşımıyla alkış topladı. FETÖ'cü Enes'in boşa çıkmasının ardında Çin hükümetinin parmağı olduğu da iddialar arasında...

FETÖ'cü Enes Kanter, NBA'de takımsız kaldı... Soyadını "Özgürlük" anlamına gelen "Freedom" yaparak dikkat çekmeye çalışan 29 yaşındaki basketbolcunun sıradaki durağının Çin olması da pek mümkün görünmüyor.

2011'den beri NBA'de oynayan ve son yıllardaki düşüşü gözden kaçmayan Enes Kanter Freedom, son olarak Boston Celtics forması giyiyordu. Celtic'le bu yaz 2.3 milyon euroya 1 yıllık sözleşme imzalayan FETÖ'cü uzun, çıktığı 35 maçta ortalama 11.7 dakika süre bulurken, 3.7 sayı ortalaması yakaladı. Önceki gece Houston Rockest'a takas edilen basketbolcu Teksas ekibi tarafından istenmeyince boşa çıktı.

Kronos365'te yer alan habere göre; Enes Kanter'in boşa çıkmasının arkasında siyasi nedenler var. Daha önce Houston Rockets’ın eski menajeri Daryl Morey’in de Çin hükümeti karşıtı sözleri sonrası görevinden istifa etmek zorunda kalması bu ihtimali güçlendirdi.

GİDECEĞİ TEK YER PENSİLVANYA!

Haberde, şu ifadeler yer aldı:

"Boston Celtics, daha önce 2017’den 2020’ye kadar Celtics’te oynayan pivot Daniel Theis karşılığında Houston’a Enes Kanter Freedom’ı içeren bir paket gönderdi. Bu paketi kabul eden Rockets, takasın gerçekleşmesinden dakikalar sonra Enes Kanter ile yolları ayırdı. 29 yaşındaki tecrübeli pivotun bu sezon bulduğu kısıtlı sürelerin ve Houston Rockets’a takası sonrası boşa çıkmasının arkasında Çin hükümetinin olduğu iddia ediliyor. NBA ile çok iyi ilişkilere sahip Çin’in Uygur Türklerine karşı işlediği insanlık suçlarını dile getiren Enes Kanter, kendisini yabancılaştıran bir ligde yeni bir takım bulma arayışına girdi."

Kanter, boşa düşmesinin hemen ardından Twitter adresinden LeBron James ve NBA’in Çin Devlet Başkanı Xi Jingping’e olan yakınlığı iddiasıyla dalga geçen bir video paylaştı.

FETÖ'cü Enes Kanter, NBA'den kovuldu! Alperen Şengün'den müthiş gönderme...

ALPEREN ŞENGÜN'DEN GÖNDERME...

Milli pivot Alperen Şengün'ün takımı Houston Rockets'ın Enes'i istememesi sonrası genç yıldızdan imalı bir Instagram paylaşımı geldi.

Henz çaylak sezonunda nefis işlere imza atan Alperen, FETÖ'cüyle takım arkadaşı olmak zorunda kalmadığı için gayet mutlu... Alperen'in Kanter'e gönderme yaptığı paylaşımı büyük ilgi gördü.

FETÖ'cü Enes Kanter, NBA'den kovuldu! Alperen Şengün'den müthiş gönderme... - Resim : 2

FETÖ'cü Enes Kanter, NBA'den kovuldu! Alperen Şengün'den müthiş gönderme... ile ilgili etiketler NBA Enes Kanter Çin Alperen Şengün
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.