FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Rockefeller ailesinden kız alıyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in NBA'de forma giyen manevi oğlu Enes Kanter, dünyanın en zengin ailesi olan Rockfeller ailesine damat olmaya hazırlanıyor. Ariana Rockefeller ile yeni bir ilişkiye başlayan Kanter'in, bu ilişkiyle neyi amaçladığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Gerçek ailesini reddeden ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olduğunu duyuran basketbolcu Enes Kanter, dünyanın en güçlü ve zengin ailelerinden Rockefeller'ın torunu Ariana Rockefeller ile ilişkisini ilerletti.

NEW YORK'TA MODA TASARIMI YAPIYOR

Rockefeller ailesinin reisi David Rockefeller ile aynı ismi taşıyan oğlunun kızı olan 38 yaşındaki Ariana Rockefeller, New York'ta yaşıyor ve moda tasarımı işiyle uğraşıyor.

BİRKAÇ AYDIR AŞK YAŞIYORLAR

Türkiye'de kırmızı bültenle aranan ve şu anda NBA'de Portland Trail Blazers kulübünde oynayan 28 yaşındaki FETÖ firarisi Enes Kanter'in, Ariana Rockefeller ile birkaç aydır ilişki yaşadığı belirtiliyor.

HAYVAN HAKLARI BAHANESİYLE YANINA YAKLAŞTI

Bazı yabancı spor gazetelerinde yer alan haberlerde, iki ismin hayvan hakları konularında ortak projelerde yer aldığı sırada tanıştıkları ve yakınlaştıkları ifade ediliyor.

15 Temmuz hain darbe girişiminde kendi halkına kurşun sıkan FETÖ'yü var gücüyle savunan Kanter'in orada hayvan haklarına bu denli ilgi göstermesi ise dikkatleri çekiyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Rockefeller ailesinden kız alıyor!

SIK SIK NEW YORK'TA BULUŞUYORLAR

Dış basında yer alan haberlerde iki ismin uzun zamandır sık sık New York'ta bir araya geldikleri, NBA sezon boşluklarını birlikte geçirdikleri kaydediliyor.

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR

Öte yandan Kanter ve Rockefeller çiftinin Portland'ın turistik ve simgesel binası önünde fotoğraf çekip her ikisinin de Instagram hesapları üzerinden paylaşmaları bu söylentilerin gerçek olduğu yönündeki düşünceleri artırıyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Rockefeller ailesinden kız alıyor! - Resim : 2

DÜNYANIN EN SÖZÜ GEÇEN AİLELERİNDEN

New York'ta yaşayan  Rockefeller ailesi ekonomiden politikaya kadar birçok alanda dünyanın en sözü geçen ailesi olarak sayılıyor.

Rockefeller hanedanının kurucularından David Rockefeller 2017 yılında 102 yaşında hayatını kaybetmişti.

  2019 yılında eşinden boşanan Ariana Rockefeller'ın adı uzun zamandır kimse ile anılmıyordu. FETÖ'cü Kanter'in ise ünlü güreşçi Dana Brooke'dan aralık ayında ayrılmıştı.

YAKIN ZAMANDA ABD VATANDAŞI OLUP YABANCI BİR İSİM SEÇECEK

Yakın zaman içinde Amerikan vatandaşlığı almak istediği konuşulan Kanter'in kendine yeni ve yabancı bir isim seçeceği de söyleniyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Rockefeller ailesinden kız alıyor! ile ilgili etiketler Enes Kanter FETÖ Sevgili ABD rockefeller Ariana Rockefeller
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.