FETÖ'cü Can Dündar, Ezhel'e kalkan oldu

FETÖ firarisi Can Dündar, Türkiye'yi Nazi Almanyasına benzeten rapçi Ezhel'e yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kendisi gibi Almanya'da yaşayan Ezhel'i savunan Dündar, "Biz sanatçının zeki, cesur ve Saray’ın sazını çalmayanını seviyoruz." diyerek Erkan Oğur'u da hedef gösterdi.

Yaşamını Almanya'da sürdüren rapçi Ezhel, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Türkiye'yi karalamaya çalıştı.

“Türkiye apaçık bir parti devletine dönüşmüştür. Şu an Nazi Almanyasından farkı yoktur." diyen Ezhel, "Bu hükümet meşruiyetini tamamen yitirmiştir. Satılan geleceğimizin, toprağımızın, emeklerimizin, mutluluğumuzun hesabını hakkını sormayan; şu saatten sonra ses çıkarmayan herkese yazıklar olsun! Biliyorum keyfiniz bozulmasın istiyorsunuz ama artık çüş." ifadesini kullandı.

FETÖ'CÜ DÜNDAR SAHİP ÇIKTI

Ezhel'in bu paylaşımı sosyal medyada tepki toplarken, o sözlere destek çıkan isim dikkat çekti. Almanya'da Ezhel ile sık sık bir araya gelen FETÖ firarisi Can Dündar, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak Ezhel'e sahip çıktı.

ERKAN OĞUR'U HEDEF GÖSTERDİ

 Paylaşımında Ezhel ile birlikte olduğu bir fotoğrafa yer veren Dündar,  "Biz sanatçının zeki, cesur ve Saray’ın sazını çalmayanını seviyoruz." diyerek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile türkü yapan Erkan Oğur'u da hedef gösterdi.

 

 

FETÖ'cü Can Dündar, Ezhel'e kalkan oldu ile ilgili etiketler FETÖ Ezhel Can Dündar Almanya Türkiye rapçi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.