FETÖ'cü binbaşı ve yüzbaşılara operasyon!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki FETÖ yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda 7'si binbaşı, 16'sı yüzbaşı olmak üzere 23 kişi için gözaltı ve yakalama kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetlerdeki kripto yapılanmasını açığa çıkarmak amacıyla başlattığı Ankesör soruşturmasında bugün yeniden düğmeye bastı.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, savcılık, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki asker şahısların, FETÖ' nün Mahrem İmamları ile kontörlü telefonlar, ankesörlü telefonlar, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştiklerini tespit etti.

23 SUBAYA GÖZALTI

Bu kapsamda FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen halen aktif görevde 3 yüzbaşı ve haklarında bu soruşturma nedeniyle kısa süre önce idari işlem yapılan 7 binbaşı, 16 yüzbaşı olmak üzere toplam 23 asker şahıs hakkında gözaltı kararı verildi.

OPERASYON 8 İLDE SÜRÜYOR

Ankara dahil 8 ili kapsayan operasyon devam ediyor.

FETÖ'cü binbaşı ve yüzbaşılara operasyon! ile ilgili etiketler Ankara Jandarma binbaşı yüzbaşı FETÖ yapılanması
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.