FETÖ'cü alçakları MİT korkusu sardı...

Akşam saatlerinde FETÖ elebaşının Pensilvanya'daki çiftliğinde silahlı bir kişinin olduğu haberi ajanslara son dakika bilgisi olarak düştü.

ABD polisi konuyla ilgili yaptığı açıklamada silahlı bir kişinin bölgeden kaçtığını duyurdu.

ALGI OPERASYONUNA BAŞLADILAR

FETÖ'cü alçaklar yaşanan gelişmenin ardından vakit kaybetmeden algı operasyonuna başladı. FETÖ'nün azılı isimlerinden Emre Uslu sosyal medya hesabından yaşanan olayı Milli İstihbarat Teşkilatı'na maletmeye çalıştı.

BUNLARIN NEDENİ MİT KORKUSU

FETÖ'cü Uslu ''Gülen cephesinden açıklama. Açıklamada silahlı olduğu sanılan birinin içeri girmeye çalışırken kapıdaki güvenlik görevlisi tarafından havaya ateş açıldığı kişinin kaçtığı söyleniyor İ. Kalın'ın MİT ABD'de operasyon yapacak açıklamasına vurgu yapılıyor.'' paylaşımını yaptı.

Yurt dışında firari olarak bulunan FETÖ'cüler de benzer paylaşımlarla algı operasyonuna girişti. FETÖ'cü hainlerin verdikleri bu tepki MİT'in yurt dışındaki olası operasyonlarından ne kadar korktuklarını gözler önüne serdi.

FETÖ'cü alçakları MİT korkusu sardı... ile ilgili etiketler FETÖ ABD Pensilvanya Emre Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.