FETÖ üyeliğinden aranan eski Danıştay hakimi Ankara'da yakalandı

FETÖ üyeliğinden hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan eski Danıştay hakimi Mustafa Dinç, Ankara'da yakalandı. Mustafa Dinç, Sincan Ceza ve İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce oluşturulan özel ekip, hakkında arama kararı bulunan eski Danıştay hakimi Mustafa Dinç'i takibe aldı.

KAYITSIZ ÇALIŞTIĞI İŞ YERİ TESPİT EDİLDİ

'FETÖ/PDY üyeliği'nden 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Dinç'in, önce kayıtsız olarak saklandığı ev daha sonra yine kayıtsız çalıştığı iş yeri belirlendi.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Ekipler, iş yerine düzenledikleri operasyonda Dinç'i yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından Mustafa Dinç, Sincan Ceza ve İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

FETÖ üyeliğinden aranan eski Danıştay hakimi Ankara'da yakalandı ile ilgili etiketler FETÖ Ankara eski Danıştay hakimi Mustafa Dinç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.