FETÖ Trump'a operasyon çekiyor!

ABD'de polis şiddetiyle öldürülen George Floyd'un ardından başlayan protestolara FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter de katıldı. Trump'ın eski rakibi Hilary Clinton ile yakın ilişkileriyle bilinen Kanter, protestocularla birlikte sloganlar attı.

ABD'nin Minneapolis kentinde polisin boğazını diziyle sıkarak nefessiz bıraktığı siyahi George Floyd'un ölümünün ardından başlayan ırkçılık karşıtı gösteriler 6. gününe girdi.

Mineapolis'te başlayan gösteriler ülkenin her yerine yayılırken, protestocular polis merkezlerini, polis araçlarını ve dükkanları yakmaya devam ediyor.

FETÖ'NÜN MANEVİ OĞLUNDAN DESTEK

Boston'daki gösterilere ise FETÖ'nün de destek verdiği ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak da bilinen FETÖ'cü Enes Kanter, protestocular arasına katılarak slogan attı.

FETÖ Trump'a operasyon çekiyor!

CLINTON İLE YAKIN İLİŞKİLERİ VAR

Trump'ın istifaya davet edildiği protestolara destek veren Kanter, Trump'ın eski rakibi Hilary Clinton ile yakın ilişkisiyle biliniyor.

FETÖ Trump'a operasyon çekiyor! - Resim : 2

GÜLEN ARTIKLARINI GÖNDERİYOR

Her fırsatta Türkiye'ye karşı utanmaz ve çirkin söylemlerini sürdüren FETÖ'cü kanter, Gülen'in fotoğrafını "Bir derdim var, bin dermana değişmem." mesajıyla paylaşmış, açık açık Fethullah Gülen'e hayranlığını bir kez daha dile getirmişti.

Gülen ise bir videosunda masasındaki artıkların Kanter'e gönderilmesini istemişti.

FETÖ Trump'a operasyon çekiyor! - Resim : 3

 

ENES KANTER KİMDİR?

Enes Kanter, National Basketball Association takımlarından Boston Celtics forması giyen Türk basketbolcudur. 2.11 m boyundaki Enes, Pivot pozisyonunda görev alsa da gerektiğinde Uzun forvet olarak da oynayabilmektedir.

FETÖ Trump'a operasyon çekiyor! ile ilgili etiketler ABD FETÖ Enes Kanter protesto George Floyd
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.