FETÖ operasyonunda flaş tutuklamalar

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik devam eden operasyonlarda Kırşehir'de daha önce gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Kırşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 kişiden 4'ü tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce kayyum atanan 3 şirketin ortakları, çalışanları ve şirketlere finans sağladıkları öne sürülen kişiler ile FETÖ'nün il yapılanmasına yönelik operasyonda Kayseri'de 1 kişi daha gözaltına alındı.

GÖZALTI SAYISI 11'E ÇIKTI

Daha önce Kırşehir'de yakalanan 10 kişi ile birlikte gözaltına alınanların sayısı 11'e çıktı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 11 zanlı, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kırşehir Adliyesine sevk edildi.

Örgüte üye olma, haksız kazanç ve himmet adı altında para toplama, aktarmaiddialarıyla gözaltına alındıkları öğrenilen zanlılar, cumhuriyet savcısına ifade verdi. Zanlılardan 4'ü tutuklama, 7'si de adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan M.B, R.D, M.E ve Ş.E'nin tutuklanmasına karar veren mahkeme, 7 kişiyi adli kontrol karıyla serbest bıraktı.

FETÖ operasyonunda flaş tutuklamalar ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.