FETÖ okulundan mezun olan öğrenci örgütün iç yüzünü anlattı...

Gülen’in kirli çamaşırları ABD’deki radyo programında Amerikalılara dinletildi. FETÖ okulundan mezun Teegardin, FBI’ın evine gelerek ailesini sorguladığını anlattı.

ABD’de online yayın yapan radyoda FETÖ’nün kirli çamaşırları ortaya döküldü. FETÖ’nün ABD’de sayıları 120’yi geçen okullarında din eğitim verilmediği ve fakir öğrencilere yardım edildiği kılıfı uydurulduğuna dikkat çekildi. Programı yapan Noel Brown ve Ben Bowlin FETÖ’nün İngilizcesi bile olmayan öğretmenleri ABD’ye getirdiğini, okullarda kara para aklandığını, vergi kaçırdıkları hatta ABD’li vergi mükelleflerinden haksız kazanç sağladıkları vurgulandı.

GİZLİ GÜNDEMİ DEŞİFRE OLDU

Programda FETÖ okulundan mezun olan Sam Teegardin, öğretmenlerin Amerikalı öğrencilerle çok fazla konuşmadıklarını ifade etti. Teegardin, bu okulların “bir savaşın cephesi” gibi kullanıldığını ifade ederek temel amacın para aklama ve vergi kaçırma olduğunu söyledi. Teegardin, FETÖ okulundan mezun olduktan kısa süre sonra FBI ajanlarının 4 kişilik bir ekiple evlerine gelerek ailesini sorguladıklarını anlattı. Teegardin, ajanların kendisine öğretmenleri, Türkiye gezileri, okul hakkında ne hissettiğini sorduklarını da söyledi. Teegadin, “Annem onlara bu soruları neden sorduklarını sorduğunda ABD genelindeki Gülen okullarını inceleme altına aldıklarını söylediler” dedi.

MAAŞLARINI ÖRGÜTE AKTARDILAR

Gülen okullarının gizli gündemi olduğu ve üyelerin kendilerini saklayan misyonerler olduğu ifade edilen programda Teegardin, okul yönetimi tarafından iki kez Türkiye’ye götürüldüğünü ve diğer öğrencilerle tanıştırıldığını söyledi. Okulun inşaat şirketi kurduğu, bazı politikacılarla yakın ilişkileri olduğu ve vergi paralarının kaybolduğu gibi söylentiler sonrasında ailesinin okulu soruşturmaya başladığını ifade eden Teegardin, Georgia’daki FETÖ okulunda öğretmenlerin de maaşlarının bir kısmını Gülen’e gönderdiklerini öğrendiklerini belirtti.

FETÖ okulundan mezun olan öğrenci örgütün iç yüzünü anlattı... ile ilgili etiketler FETÖ ABD okullar radyo programı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.