FETÖ kumpasçısı için yapılan yürüyüşe, FETÖ'nün şehit ettiği Ömer Halisdemir'i alet ettiler / VİDEO

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun FETÖ davasında tutuklanmasına tepki yürüyüşünde sona geldi.

25 günlük uzun maraton bugün Kılıçdaroğlu'nun Maltepe'de düzenleyeceği "Adalet Mitingi" ile son bulacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün 24'üncü gününü Kartal Dragos'ta tamamladı.

Kılıçdaroğlu'na yürüyüşü boyunca, İlyas Salman ve Meltem Cumbul'un da aralarında bulunduğu bazı oyuncular da eşlik etti.

MİT TIR'larına kurulan FETÖ kumpasında, devletin gizli belgelerini basına sızdırmaktan suçlu bulunup tutuklanan Berberoğlu için başlatılan yürüyüşte FETÖ darbesine direnen simge ismin resminin kullanılması da şaşkınlıkla karşılandı.

Yürüyüşe üzerinde 'Adalet' yazan ve 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in fotoğrafı bulunan tişörtle katılan kadın dikkat çekti.

FETÖ kumpasçısı için yapılan yürüyüşe, FETÖ'nün şehit ettiği Ömer Halisdemir'i alet ettiler / VİDEO ile ilgili etiketler Ömer Halisdemir FETÖ Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.