'FETÖ ile sevişen adam' Yusuf Bekmezci'ye 17 yıl 4 ay hapis !

İzmir'de yakalanan ve örgütte "kadim abi, irşatçı" olarak nitelendirilen Yusuf Bekmezci'nin terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davanın duruşmasında karar çıktı. Bekmezci'ye terör örgütü yöneticiliği suçundan 17 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

İzmir'de yakalanan ve FETÖ içinde "kadim abi, irşatçı" olarak nitelendirilen, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e de yakınlığı ile bilinen Yusuf Bekmezci (81), terör örgütü yöneticiliği suçundan 17 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

OPERASYONUN GEÇMİŞİ

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, 20 Ocak'ta Çiğli ilçesindeki bir lüks siteye yaptıkları operasyonda örgütte sözde "kadim abi, irşatçı" olarak nitelendirilen Yusuf Bekmezci ile ona bakıcılık ve korumalık yapan sözde örgüt yöneticisi Mehmet Fatih Arslan'ı gözaltına almıştı.

'FETÖ ile sevişen adam' Yusuf Bekmezci'ye 17 yıl 4 ay hapis !

İzmir polisi, aynı operasyonda örgütün bir dönem sözde "Karşıyaka eyalet imamı" olan Akif Sarı'yı da bir başka hücre evinde yakalamıştı.

Şüphelilerin ikamet ve araçlarındaki aramalarda örgüt mensuplarına verilmek üzere ayrı zarflara konulmuş 41 bin 466 dolar ile 66 bin 625 liralık banknot ve önemli örgütsel dokümanlar ele geçirilmişti.

'FETÖ ile sevişen adam' Yusuf Bekmezci'ye 17 yıl 4 ay hapis ! ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen Yusuf Bekmezci terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.