Gergerlioğlu'na 'cesur yürek' dedi

'Terör propagandası yapmak' suçu nedeniyle milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'na destek FETÖ'den geldi. FETÖ'nün kalemşörlerinden firari Emre Uslu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Gergerlioğlu'nu 'cesur yürek' olarak tanımladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile 'terör propagandası yaptığı' mahkeme kararıyla kesinleşen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkındaki karar Meclis Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunması ile birlikte Gergerlioğlu'nun milletvekilliği düştü.

Gergerlioğlu'na destek HDP'lilerin yanı sıra FETÖ'cülerden de geldi.

'CESUR YÜREK' OLARAK TANIMLADI

 Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan firari FETÖ'cü Emre Uslu, 15 Temmuz'da masum insanları katleden FETÖ'yü destekleyen polis, savcı, gazeteci ve akademisyenleri savunan paylaşımında Gergerlioğlu'nu 'cesur yürek' olarak tanımladı.

Gergerlioğlu'nun yanında olduğunu belirten FETÖ'cü Uslu, "Çalın diye dürüst polisler ve savcıları, çaldığınız duyulmasın diye gazetecileri, tartışılmasın diye akademisyenleri, bizden korksunlar diye kadınları bebekleri içeri attınız. Korkmayan bir cesur yürek çıktı, cesaret bulaşmasın diye onu içeri attınız." dedi.

Gergerlioğlu'na 'cesur yürek' dedi

FETÖ'CÜ KANTERLE TOPLANTI YAPMIŞTI

FETÖ'den Gergerlioğlu'na gelen bu destek ise şaşırtmadı. FETÖ'cülerin 'çıplak arama' iddialarını sık sık dillendiren Gergerlioğlu, geçtiğimiz aylarda da FETÖ elebaşı Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter ve örgütün diğer önemli isimleri ile online bir toplantı gerçekleştirmişti.

Toplantının görüntüsü Kanter tarafından sosyal medyada paylaşılmış, daha sonra silinmişti.

 

Gergerlioğlu'na 'cesur yürek' dedi ile ilgili etiketler HDP FETÖ PKK Emre Uslu Ömer Faruk Gergerlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.