FETÖ firarisi iş adamı İhsan Kalkavan böyle görüntülendi

FETÖ firarisi iş adamı İhsan Kalkavan ABD'nin Miami kentinde havaalanında görüntülendi. İhsan Kalkavan'ın Türkiye'den gelen uçağı karşıladığı öğrenildi.

Fetullah Gülen'e en yakın iş adamı olarak bilinen İhsan Kalkavan kaçtığı ABD'de görüntülendi. Miami'de yaşayan Bank Asya'nın kurucusu ünlü armatörün Türkiye'den gelen İstanbul-Miami uçağını karşıladığı öğrenildi. Uçaktan kimin indiği ise tespit edilemedi.

FETÖ firarisi iş adamı İhsan Kalkavan böyle görüntülendi

FETÖ firarisi İhsan Kalkavan'ın sağ elinden yaralı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Yurt dışına 2014'te çıkan ve bir daha Türkiye'ye dönmeyen iş adamı İhsan Kalkavan hakkında yakalama kararı bulunuyor.

FETÖ firarisi iş adamı İhsan Kalkavan böyle görüntülendi - Resim : 2

İhsan Kalkavan kimdir?

1948 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İhsan Kalkavan, İlk ve orta okul eğitimini İskenderun Lisesi'nde, lise eğitimini ise Mersin Tevfik Gür Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Yüksek Okulu'nu kazanan Kalkavan, 1975 yılında bu bölümden mezun olmuştur. Üniversite eğitimine başlamadan önce, 1968 yılında ticari yaşama atılan Kalkavan, Yusuf Kalkavan ve Oğulları Şirketi'nde hissedarlık ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

1975 yılında ekstradan bir eğitim daha alan İhsan Kalkavan, bunu Uzak Yol Güverte Zabiti, yani kaptanlık hususunda almıştır. 1978 yılında babasının trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi üzerine, kardeşleriyle birlikte tekrardan bir şirket kurmuş ve eski şirketlerin yönetimini buraya bağlamıştır. Asya Finans, Işık Sigorta gibi şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Kalkavan, Türkiye'nin gemi sayısı ve tonajı baz alınırsa en büyük filolarından birisine sahipti.


Beşiktaş Jİmnastk Kulübü'nde uzun süre yöneticilik yaptı.

FETÖ firarisi iş adamı İhsan Kalkavan böyle görüntülendi ile ilgili etiketler FETÖ İhsan Kalkavan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.