FETÖ firarisi eski hemşire yakalandı: Kayıt dışı olarak koronavirüs aşısı yaptırmaya çalışıyordu

FETÖ soruşturması kapsamında 3 yıldır aranan ve FETÖ'nün haberleşme uygulaması Bylock kullandığı tespit edilen eski hemşire kayıt dışı koronavirüs aşısı yaptırmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı. Aile Sağlığı Merkezi'nde yakalanan eski hemşirenin ilk doz aşıyı da usulsüz olarak yaptırdığı tespit edildi. Öte yandan aranan eski hemşireye aşı yapmak isteyen kişi de gözaltına alındı.


FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü soruşturması kapsamında hakkında 3 yıldır aranan eski hemşire Z.Y., kayıt dışı koronavirüs aşısı yaptırmak istediği sırada Aile Sağlığı Merkezi'nde yakalandı. Z.Y.'ye aşı yapmak isteyen hemşire İ.Ş. de gözaltına alındı. İ.Ş.'nin ağustos ayında Z.Y.'ye usulsüz olarak koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptığı da tespit edildi.  2 şüpheli serbest bırakıldı.   

FETÖ / PDY Silahlı Terör Örgütü'nün kripto haberleşme programı "Bylock" kullanıcısı olan ve devam eden soruşturma kapsamında hakkında 3 yıldır aranma kaydı bulunduğu belirlenen eski hemşire Z.Y.'nin  Aile Sağlığı Merkezi çalışanı İ.Ş.'ye yakalanmasını önlemek amacıyla kayıt dışı koronavirüs aşısı yaptıracağı yönünde polis bilgi edindi.

FETÖ firarisi eski hemşire yakalandı: Kayıt dışı olarak koronavirüs aşısı yaptırmaya çalışıyordu

15 Eylül'de harekete geçen ekipler, 2 şüpheliyi takibe aldı. Z.Y., hemşire İ.Ş.'ye Aile Sağlık Merkezi'nde, Sağlık Bakanlığı’na ait "Aşıla Sistemi" içerisine kayıt yapılmadan aşı yaptırmak istediği sırada, 2 şüpheli de  yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan araştırmalarda hemşire İ.Ş.'nin ağustos ayında Z.Y.'ye  usulsüz olarak koronavirüs aşısının ilk dozunu  yaptığı belirlendi.

FETÖ firarisi eski hemşire yakalandı: Kayıt dışı olarak koronavirüs aşısı yaptırmaya çalışıyordu - Resim : 2

Şüphelilerden Z.Y. hakkında "Suça Azmettirmek" suçundan , İ.Ş. hakkında da "Suçluyu Kayırma" suçundan adli işlem yapıldı. Ayrıca FETÖ / PDY Silahlı Terör Örgütü soruşturması kapsamında hakkındaki işlemlerinin ardından şüpheli Z.Y.'nin adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi.

FETÖ firarisi eski hemşire yakalandı: Kayıt dışı olarak koronavirüs aşısı yaptırmaya çalışıyordu ile ilgili etiketler FETÖ hemşire Gözaltı firari aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.