FETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu: Amcam terör örgütünün lideri

MİT operasyonu ile yakalanan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen itirafçı oldu. Selahaddin Gülen, ifadesinde mahrem imamlık yaptığını ve ByLock kullandığını söyleyerek "Fetullah Gülen terör örgütünün lideridir" dedi.

MİT operasyonuyla yurt dışında yakalanan ve Türkiye'ye getirilen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen dün tutuklandı. Gülen'in verdiği ifadede etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istediği öğrenildi.

"Örgütte psikolojik ümitsizlikler başladı. Örgütten kopmalar yaşandı" diyen Gülen'in Kenya'da yakalanıp ABD'nin girişimiyle serbest kaldığı da ortaya çıktı.

"GÜLEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN LİDERİDİR"

İfadesinde, Fetullah Gülen'in kim olduğu sorusuna Selahaddin Gülen, "Bu şahıs benim amcamdır. Her ne kadar örgüt içinde niyetinin kötü olmadığını göstermek istese de işin arkasında Terör Örgütünün lideri olduğunu artık söyleyebilirim" dedi.

Örgüt içerisinde bunun farkına varamadığını söyleyen Gülen, "Ancak şimdi görüyorum ki Fetullahçı Terör Örgütünün lideridir" açıklamasını yaptı.

15 TEMMUZ'DA PENSİLVANYA'DA NE YAŞANDI?

Selahaddin Gülen, 15 Temmuz sonrası FETÖ liderinin yanına kimsenin alınmadığını şu sözlerle anlattı:

"Pensilvanya'da amcamın yanına dışarıdan hiçbir ziyaretçi alınmadı. 16 Eylül ayına kadar Fetullah Gülen'in yanına hiç kimse giremedi."

GÜLEN'İN HALEFİ KİMDİ?

Gülen ayrıca, "Mustafa Özcan, amcam öldükten sonra örgütün başına geçecek kişidir" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı'nın operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirilmişti.

Gülen'in yeğeni Türkyolu'nun kayınbiraderi

Selahaddin Gülen, FETÖ'nün gizli yapılanmaları ile örgüt elebaşı Fetullah Gülen arasındaki irtibatı sağlıyordu.

Aynı zamanda elebaşı Gülen’in sözde özel kalemi olan Cevdet Türkyolu’nun kayın biraderiydi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İŞARETİNİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs’ta Millet Kütüphanesi'nde gençlerle olan buluşmasında, “Yakında FETÖ takımından da önemli bir isim açıklayacağız” açıklamasında bulunmuştu.

 

 

FETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu: Amcam terör örgütünün lideri ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen MİT ifade Selahaddin Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.