FETÖ elebaşının kulaklarında Erdoğan'ın konuşması yankılandı

İletişim Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği organizasyon ile FETÖ elebaşının ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki evinin önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz konuşması yankılandı.

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin yıl dönümünde elebaşı Gülen'in kaldığı Pensilvanya'da da etkinlikler düzenlendi. Pankart taşıyan uçaklar ve dijital ilan kamyonları ile ABD'lilere FETÖ'nün gerçek yüzü gösterilmeye çalışıldı.

FETÖ elebaşının kulaklarında Erdoğan'ın konuşması yankılandı

FETÖ elebaşı Gülen'in kadığı Pensilvanya'daki malikanenin üzerinde 'Terörist FETÖ'yü durdurun' şeklinde pankartlar taşıyan uçaklar gezdi.

FETÖ elebaşının kulaklarında Erdoğan'ın konuşması yankılandı - Resim : 2

Yapılan organizasyonla FETÖ elebaşının evinin önünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz ile ilgili konuşması hoparlörlerden yayınlandı. Elebaşı Gülen'in mahallesi ve evinin bulunduğu alanda Erdoğan'ın sesi yankılandı.

FETÖ elebaşının kulaklarında Erdoğan'ın konuşması yankılandı ile ilgili etiketler FETÖ Pensilvanya Fetullah Gülen Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.