FETÖ elebaşının akrabası Munise Gülen tutuklandı

İzmir'de düzenlenen operasyonda terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının torunu olan Munise Gülen yakalanmıştı. Terör örgütü içerisinde 'Bölge talebe mesulü' olarak faaliyet yürüten Munise Gülen tutuklandı.

İzmir'de polisin düzenlediği operasyonda yakalananlar arasında terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının torunu olan Munise Gülen de bulunuyordu. Terör örgütü içerisinde 'Bölge talebe mesulü' olarak faaliyet yürüttüğü belirlenen Munise Gülen (28), işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgüt içerisinde 'Bölge talebe mesulü' olarak faaliyet yürüttüğü iddia edilen Fetullah Gülen'in amcası Seyfeddin Gülen'in torunu Munise Gülen'in, Karabağlar ilçesi Yaşar Kemal Mahallesi'ndeki bir adreste saklandığını tespit etmişti.

İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda Munise Gülen, yakalanıp gözaltına alındı. Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı belirlenen Gülen, polisteki işlemlerinin ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İHA

FETÖ elebaşının akrabası Munise Gülen tutuklandı ile ilgili etiketler FETÖ İzmir Operasyon Munise Gülen tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.