FETÖ elebaşı örgüt üyelerini böyle ayakta tutmaya çalıştı!

FETÖ elebaşı Gülen, sitesinde yayımlanan videosunda akıllara zarar ifadeler kullandı. Elebaşı Gülen, Hz. Ebubekir ve Hz. Ömer'in FETÖ'cülerin koğuşlarını gezdiğini söyledi.

Terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in herkul.org sitesinde yayınlanan videosunda terör örgütünü ayakta tutabilme adına dört halifeden Hz. Ömer ile Hz. Ebubekir'i yine kullandı.

FETÖ elebaşı örgüt üyelerini böyle ayakta tutmaya çalıştı!

FETÖ tutuklularını koğuşta Hz. Ebubekir ile Hz. Ömer'in ziyaret ettiği yalanını dile getiren elebaşı Gülen, "Onun için belki hadi şimdiye kadar bu mubahla yapmıyorum, belki binlerce mektup görülen rüyalar insanların iftihar tablosu. Koğuşları gezmesi, Hz. Ebubekir Efendimizin koğuşları gezmesi zindanda. Hz. Ömer Efendimizin koğuşları gezmesi Sahabe-i Kiramla içli dışlı olmaları. Böyle, böyle içinde bulunma mevzuu davanın hizmetin, dava düşüncesinin içinde bulunmaya vabestedir" dedi.

NEDİM ŞENER: "BU MALA İNANANLAR VAR HALA'
SuperHaber yorumcusu Nedim Şener de sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak FETÖ liderinin bu sözlerine "Bu mala inananlar var hala' şeklinde yorum yaptı.

 

FETÖ elebaşı örgüt üyelerini böyle ayakta tutmaya çalıştı! ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.