FETÖ elebaşı Gülen'in yeğenine verilen ceza onandı

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in halasının oğlu olan Hüseyin Avcı'ya verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadı. 15 Temmuz darbe girişiminden beri firari olan Hüseyin Avcı Erzurum'da yakalanmıştı.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları çalışmalar çerçevesinde, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmada hakkında yakalama kararı bulunan ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in halasının oğlu olan Hüseyin Avcı'nın Erzurum'da olduğunu öğrendi. MİT tarafından Avcı'nın bulunabileceği adresler saptanırken, Avcı'nın yakalanması için Erzurum'da iki adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Firari olan Avcı, bu adreslerden birinde yakalanarak gözaltına alındı.

ÖRGÜTE DESTEK VEREN ŞİRKETLERDE HİSSEDAR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminden beri firari olan ve yaklaşık iki yıl sonra yakalanan Avcı'nın, Erzurum'un sözde mütevelli heyeti içerisinde yer aldığı ve örgüte destek veren şirketlerde hissedar olduğu öğrenildi. İfadesi alındıktan sonra tutuklanan ve cezaevine konan Avcı, yerel mahkeme tarafından "terör örgütüne üye olma" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kararın temyiz edilmesi üzerine dosya Yargıtay 3. Ceza Dairesine geldi. Dosyayla ilgili olarak temyiz incelemesini tamamlayan daire, Fetullah Gülen'in halasının oğlu Hüseyin Avcı'ya "terör örgütüne üye olma" suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadı.

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğenine verilen ceza onandı ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen Yargıtay hüseyin avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.