FETÖ elebaşı Gülen'den yeni sapkınlık!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 'Rüyamda Allah'la konuşuyorum' sözleri itirafçı FETÖ'cüler tarafından iddianamelere girmişti. Gülen, ortaya çıkan son videosunda bunu kendi ağzıyla dile getirerek sapkınlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye tarafından kırmızı bültenle aranan FETÖ lideri Fetullah Gülen son yaptığı konuşmasında akılalmaz ifadeler kullandı.

Her gün mahşer gününü gözünde canlandırdığını iddia eden elebaşı Gülen, Allah ve Hz. Muhammed'in kendisine FETÖ'yle mücadele edenleri affedip affetmeyeceğini soracağını iddia etti.

AKILALMAZ İFADELER

Gülen'in sapkınlığını gözler önüne seren konuşma şöyle:

 "Ben ahirette onların çekeceği şeyleri düşünüyorum acıyorum. Belki her gün birkaç defa gözümün önünden geçiyor. Böyle acındıracak şekilde gözümün içine bakıyorlar, ben de dönüp Cenabı Hakk'a Resulü Zişan'a bakıyorum 'Siz bilirsiniz' diyorum. Çünkü yedikleri hak ve karıştıkları halt böyle benim affedeceğim, benim bağışlayacağım şeylerle bağışlanacak gibi değil. Umumi öyle cinayetler ki bunlar dünyada en müthiş gavurlar bunu yapmamıştır."

FETÖ elebaşı Gülen'den yeni sapkınlık! ile ilgili etiketler FETÖ Türkiye Fetullah Gülen konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.