FETÖ elebaşı Gülen'den 'Susun' talimatı

Siyasi partiler, kamu kurumları ve STK'lara sızmak için hamle başlatan FETÖ elebaşı Gülen, örgüte yeni talimatlar verdi. Gülen, örgütüne sinsice gizlenmeye yönelmeleri ve susmalarını söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin, "örgüt içi yolsuzluk ve kişisel servet edinme" kavgası devam ederken, elebaşı Fetullah Gülen, örgüt üyelerine yeniden yapılanma için sinsi mesajlar göndermeye devam ediyor.

SİYASİ PARTİLERE SIZMA

Kamu kurumları, STK’lar ve siyasi partilere sızmak için yeni hamle başlatan FETÖ’nün elebaşı Gülen, “Hapse girmeyi göze alın, deşifre olduysanız pişmanmış gibi davranın” mesajıyla farklı renklere bürünme ve kritik noktalara sızma talimatı vermişti.

Bir video kaydında da terörist Gülen, “İktidar’a sahip olmamız şarttır. Yapılan makul teklifler karşısında temerrüde girmeyiz” sözleriyle ‘tekliflere açığız’ mesajı vermişti.

ÖRGÜTE 'SUSUN' TALİMATI

Yeni Şafak'ın haberine göre: Son olarak örgütüne “susma” çağrısı yapan FETÖ elebaşı Gülen, “Geçmişin konuşulmaması, geçmişte yaşananların tekrarlanmaması için tedbir alınması ve stratejiler oluşturulması” talimatı verdi.

FETÖ elebaşı Gülen'den 'Susun' talimatı ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen talimat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.