FETÖ elebaşı Gülen Türkiye'ye o şartla dönermiş...

Türkiye'nin ABD'den iadesini talep ettiği Fethullah Gülen, uluslararası kamuoyunu yanıltmak için yürüttüğü medya propagandasına hız verdi. Alman ZDF televizyonuna verdiği mülakatta ise, "Türkiye'ye dönme şartını" açıkladı.

Son 24 saat içinde birçok yabancı medya organı, Fetullah Gülen ile yaptığı röportajları yayımladı.

Gülen'in röportaj verdiği yayın organları arasında Alman kamu televizyonu ZDF de bulunuyor.

İtalyan gazetesi La Stampa'ya da konuşan Gülen ayrıca, Alman "Die Zeit" ve İspanyol "El Pais" gazeteleri ile Alman haber ajansı DPA'ya Pensilvanya'da ortak mülakat verdi.

Türkiye'ye o şartla dönermiş!

Alman televizyonuna verdiği mülakatta FETÖ elebaşı Gülen, uluslararası komisyon şartı bir kez daha dile getiliyor. Gülen, suçlamaların uluslararası bir komisyonca ispatlanması durumunda Türkiye'ye döneceğini kendisiyle yapılan mülakatlarda dile getiriyor. Gülen ayrıca ABD de evet diyorsa, o zaman ben de giderim' ifadesini kullanıyor.

Hakkındaki iddiaları yalanlayan Gülen'in, darbecilerle görüşmelerinin ispatlanması gerektiğine dair ifadeleri de röportajda yer alıyor.

FETÖ elebaşı Gülen Türkiye'ye o şartla dönermiş... ile ilgili etiketler FETÖ fethullah gülen ZDF La Stampa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.