FETÖ elebaşı Gülen hastaneden yatarken örgütten dikkat çeken hamle: Eski görüntüsünü yayınladılar

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, ABD'de bilinmeyen bir hastanede tedavi görüyor. Gülen'in son durumu belirsizliğini korurken geçtiğimiz günlerde entübe edildiği öğrenilmişti. Gülen'in hastanedeki tedavisi sürerken örgütten dikkat çeken bir hamle geldi. FETÖ'ye yakın bir internet sitesinden Gülen'in hastane çıkışından görüntüler servis edildi. Ancak söz konusu görüntülerin eski olduğu öğrenildi.

FETÖ lideri Fetullah Gülen sağlık durumunun ağırlaşmasının ardından ABD'de bilinmeyen bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Gülen'in hangi hastanede bulunduğunu örgüt içinden sadece 3 kişinin bildiği belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde Gülen'in entübe edildiği belirtilirken son sağlık durumu belirsizliğini koruyor.

Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla katıldığı canlı yayında dikkat çeken bir iddia ortaya atarak Gülen'in yanında 3 FBI ajanı olduğunu söylemişti. Atilla, örgüt içinde yaşanan çatışmaları da anlattı.

Gülen'in kaldığı hastanenin yerinin örgütün üst düzey isimleri bile bilmezken ortaya çıkan bir görüntü dikkat çekti. FETÖ'ye yakın bir internet sitesinde paylaşılan görüntüde örgütün elebaşı Gülen'in hastaneden çıkış anları yer aldı. Ancak söz konusu görüntünün eski bir video olduğu ve Gülen'in "ayakta olduğu" mesajının verilmesi için böyle bir hamle yapıldığı belirtiliyor.

FETÖ elebaşı Gülen'in hastanede tedavi gördüğü sırada kalbinin durduğu ve sonrasında doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırıldığı öğrenilmişti. Örgüte yakın internet sitesinde paylaşılan görüntünün ne zaman çekildiği ise belirsizliğini koruyor.

FETÖ elebaşı Gülen hastaneden yatarken örgütten dikkat çeken hamle: Eski görüntüsünü yayınladılar ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ Hastane görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.