FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son görüntüleri

Teörö örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in bayramda çekilen en son görüntüsü ortaya çıktı. Gülen'in konuşmakta ve yürümekte zorlandığı dikkat çekerken, bir önceki videoya göre çöktüğü gözlendi.

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in, Ramazan Bayramı'nda çekilen en son görüntüsü ortaya çıktı.

Bayram nedeniyle 14 Mayıs'ta yayınlanan videoda Fetullah Gülen’in hareketlerinin yavaşlığı dikkat çekti, aynı zamanda konuşmakta ve yürümekte zorlandığı da gözler önüne serildi.

Bir önceki görüntüleri 27 Şubat’ta yayınlanan videoda yer alan Gülen'in kısa sürede çöktüğü gözlerden kaçmadı. Gülen daha önceki videoda daha sağlıklı görünüyordu. Elebaşı Gülen’in Covid-19'a yakalandığı ve ciddi sağlık sorunları yaşadığı iddia edilmişti.

Yayınlanan Ramazan Bayramı videosunda Gülen, toplu namaza katılmayıp oturduğu yerden duaya eşlik ediyor. Görüntülerde sürekli ağlayan elebaşının sesinin cılızlığı da fark ediliyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son görüntüleri ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.