FETÖ elebaşı, Bill Clinton'un emriyle korumaya alındı...

Eski FBI çalışanı Edmonds, Gülen’in federal ajanlar tarafından nasıl korunduğunu deşifre etti. “FETÖ’nün korunma direktifini ilk kez Clinton verdi” diyen Edmonds: FBI tarafından Gülen’in suç dosyalarının saklandığını ifade etti.

Akşam Gazetesi'nden Emre Öztürk'ün haberine göre; Ergenekon ve FETÖ operasyonları sürecinde ABD’den verdiği istihbarat bilgileriyle tanınan eski FBI ve CIA çalışanı Türk kökenli Sibel Edmonds “Michael Flynn’i hedef almak, radikal din adamı Gülen’i korumak: Özel Müşavir Robert Mueller istifa etmeli” başlıklı yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ABD’de nasıl koruma altına alındığını deşifre etti. Edmonds'a göre FETÖ elebaşı Gülen ABD eski Başkanı Bill Clinton döneminde bizzat başkanın emriyle korumaya alındı.

‘ABD, PROBLEMİN PARÇASI OLDU’

FBI’da Gülen hakkında bekleyen çok sayıda suç dosyası bulunuyor. FBI’ın Chicago, New Jersey ve Washington D.C. ofislerinde bekleyen bu suç dosyalarının üstü kapatılmakta. Durum öyle bir hal aldı ki 2016 Mart ayında NATO’nun üst komutanı General Wesley Clark, ABD’nin de Türkiye’nin başındaki bir problemin parçası haline geldiğini söylemişti.

TRUMP’UN BAŞLATTIĞI FLYNN SORUŞTURMASI YERSİZ

ABD Başkanı Donald Trump’un eski Ulusal Güvenlik Başdanışmanı emekli General Michael Flynn’e yönelik Türkiye lehine lobi faaliyeti yürüttüğü suçlamalarının yersiz olduğunu belirten Sibel Edmonds, Flynn soruşturmasının başında FBI’in eski direktörü Robert Mueller’in olduğunun altını çizdi. Edmonds Müller’in karanlık ilişkilerini şöyle açıkladı: Gülen’i koruyan Mueller’in Flynn soruşturmasında Türkiye’yi hedef aldığı için eski FBI direktörünün ivedilikle istifa etmesi ya da görevden alınması gerekir.

FETÖ elebaşı, Bill Clinton'un emriyle korumaya alındı... ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen bill clinton sibel edmonds
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.