"FETÖ ekibi" Nazlı Ilıcak'ın evinde bir araya geldi!

FETÖ davasında tutuklanarak uzun süre hapis yatan Nazlı Ilıcak, kendisi gibi FETÖ davalarından hüküm giymiş gazetecilere evinde yemek daveti verdi!

FETÖ'ye yardım ve yataklık yapma suçu ile yargılanan ve yıllarca hapis yatan Nazlı Ilıcak, kendisi gibi aynı suçtan yargılanan gazetecilere evinde yemek daveti verdi.

Yemeğe, FETÖ medyası Taraf'ın genel yayın yönetmenliğini yapan Ahmet Altan, kardeşi Mehmet Altan, T24 yazarı Hasan Cemal, karikatürist Salih Memecan ile Yasemin Çongar  katıldı.

Nazlı Ilıcak düzenlediği davetten bir fotoğrafı sosyal  medya hesabından paylaşırken, söz konusu paylaşımına fon müziği olarak partizan marşı "Çav Bella"yı tercih etmesi de dikkat çekti!

"FETÖ ekibi" Nazlı Ilıcak'ın evinde bir araya geldi!

 

 

"FETÖ ekibi" Nazlı Ilıcak'ın evinde bir araya geldi! ile ilgili etiketler Nazlı Ilıcak FETÖ Ahmet Altan Mehmet Altan çav bella
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.