FETÖ, devlet dersinde tahtaya kalktı

İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Yenibosna semtinde yer alan ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün yayın organı olan Zaman gazetesinin binası, artık Bakırköy Adliyesi Ek Binası olarak hizmet veriyor.

İstanbul 6. Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla 4 Mart 2016'da kayyum atanan Bahçelievler Yenibosna'daki bulunan FETÖ terör örgütüne ait Zaman gazetesi, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında 27 Temmuz 2016 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan 668 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kapatıldı.

BAKIRKÖY ADLİYESİ'NE EK BİNA OLDU

Uzun süredir boş durumdaki bina Bakırköy Adliyesi ek hizmet binası oldu. Binaya 'Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası' yazılı tabela asıldı.

''DEVLETİN NE OLDUĞUNA DAİR ÇOK DERS VAR''

Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran ve adliyeye çevrilen binada bir duruşmaya katılacağını belirten siyasetçi, avukat Mücahit Birinci, ''Devlet, FETÖ'nün ini Zaman gazetesi binasının içine adliye kurmuş...'' ifadelerini kullandı.

Birinci paylaşımında ayrıca, ''Bakırköy Adliyesinin hukuk kısmı taşınmış. Nereye mi? Yenibosna'daki Fetö'nün eski Zaman Gazetesi binasına. Olayı anlayana, devletin ne olduğuna dair çok ders var.'' dedi.

FETÖ, devlet dersinde tahtaya kalktı

FETÖ, devlet dersinde tahtaya kalktı - Resim : 2

 

FETÖ, devlet dersinde tahtaya kalktı ile ilgili etiketler FETÖ adliye Mücahit Birinci Zaman Gazetesi Bakırköy Adliyesi ek bina
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.