FETÖ davasında 'etek' şoku!

15 Temmuz darbe teşebbüsü sırasında Türksat’ın bombalanmasına yönelik açılan davada yargılanan sanık İbrahim Altınok’un avukatı Oğuz Çınar savunma yaparken beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Bir mağdur yakını avukatın yüzüne "etek" fırlattı.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT'a giderek yayınları kesmeye çalışan 5'i sivil 16 sanığın yargılanmasına devam edildi. Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, sanık İbrahim Altınok'un avukatı Oğuz Çınar söz alarak müdafisinin savunmasını yaptı.

Çınar'ın savunma yapması esnasında izleyici sıralarında oturan mağdur yakınları tepki gösterdi. Bir mağdur yakını, "O kadar şehit oldu, onlar için gözyaşı döktün mu? Şehitler için ağlamamış, bu darbeciler için ağlıyor. Ağlamayacaksın, erkek ol. Bak burada etek var, oynayın. Bunu sana getirdim. Bu eteği giy. Şerefsizler oynayın" diye bağırmaya başladı.

SALONDAN ÇIKARILDI

Mahkeme Başkanı İsmail Ademoğlu, tepki gösteren mağdur yakınının salondan çıkarılmasını istedi. Çıkarılması esnasında konuşmaya devam eden mağdur yakını, "Hainleri koruma, mesleğini vatanın için yap. Bu vatan sahipsiz değil, bu vatanın sahibi var. Bize bırakmayacaklar" dedi.

Mahkeme Başkanı Ademoğlu, avukatların görevlerini yaptığını belirterek, müdahale edilmemesini istedi. Avukat Çınar da bunların kayda geçilmesini talep etti.

FETÖ davasında 'etek' şoku! ile ilgili etiketler FETÖ Darbe dava turksat etek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.