FETÖ bu kez gözüne çocukları kestirdi

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Hürriyet'te yayınlanan köşe yazısında Türkiye'de hala faaliyette olan FETÖ'nün varlığını güçlendirmek için harekete geçtiğini ifade etti. FETÖ'nün gözüne çocukları kestirdiğini söyleyen Şener, "FETÖ üyeleri, kendi hayatlarını örgütün hizmetine vermişken şimdi de çocuklarını örgüte teslim ediyor" dedi.

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Hürriyet gazetesinde yazdığı köşe yazısında FETÖ'nün devletin içinde, bürokraside, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde, devletin medya kuruluşlarında, yargıda, açık-gizli hâlâ varlığını koruduğunun altını çizdi. Örgütün tabandaki varlığını kaybetmemek ve genişletmek için de çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Şener, FETÖ'nün şimdi de çocukları gözüne kestirdiğini anlattı.

Şener, "Türkiye’de kalan FETÖ üyeleri, kendi hayatlarını örgütün hizmetine vermişken şimdi de çocuklarını örgüte teslim ediyor, üstüne de para veriyor. FETÖ’cüler, yeniden yapılanma çerçevesinde ders adı altında her çocuk başına ailelerinden 1.700 TL aylık para alıyor." ifadelerine yer verdi.

Nedim Şener şöyle devam etti;

Peki o paralar ne yapılıyor? Bir kısmı hapistekilerin ailelerine ulaştırılıyor, bir kısmının ne yapıldığı ise savcılığın cuma günkü açıklamasında şu ifadelerle anlatıldı: “Sözde il imamının, örgüt ailelerine yardım adına toplanan paraların bir kısmını, para karşılığı fuhuş yapan kadınlarla harcadığı, lüks ve şaşaalı yaşam sürdüğü tespit edildi.”

FETÖ, öğretmenleri KHK ile ihraç edilmiş eğitimcilerden ya da kamu görevinden atılan diğer örgüt üyelerinden oluşturuyor. Öğrenci gruplarını da, daha önce hakkında işlem yapılanların ailelerin çocuklarından ya da bu çocuklar aracılığıyla ders çalışma bahanesiyle örgüte ısındırılan başka çocuklardan oluşturuyor. Çocuklar 4 ile 10’uncu sınıf aralığından seçiliyor ve lise sınavları ile üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Asıl amaç Milli Savunma Üniversitesi’ne ardından da Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızdırılacak yeni kadroları yetiştirmek.

Bu yapılanma, Ankara, İzmir ve İstanbul merkezli olarak tüm Türkiye’de faaliyette. Peki çocuklar o evlerde ne yapıyor? Elbette dersler veriliyor ve tabii istisnasız FETÖ elebaşının videoları izletilip kitaplarından okumalar yapılıyor. Okumalar ise basılı kitap olmadığı için internet üzerinden. Ve maalesef bazı çocuklar yalnız beyniyle, idaresiyle, geleceğiyle değil, bedenen de istismar ediliyor.

GÖRÜLÜYOR, BİLİNİYOR, İZLENİYOR

Yine son yazımı bitirdiğim cümleyi tekrar etmek istiyorum: FETÖ’cülerin bir hatası var; görülmediklerini zannediyorlar. Oysa görülüyorlar, biliniyorlar, izleniyorlar.

FETÖ bu kez gözüne çocukları kestirdi ile ilgili etiketler FETÖ Nedim Şener Örgüt yapılanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.