Süleymancılar isyanda: FETÖ bizim başımızdakileri satın almış! / ÖZEL HABER

SuperHaber'in Süleymancılar cemaatinin seçim takiyesiyle ilgili haberleri, cemaat içinde büyük ses getirdi. Cemaate gönül veren samimi vatandaşlar oylarının Akşener'e peşkeş çekilmesine itiraz ederek, cemaat ile ilişkilerini sonlandırdı!

Saygın İslam alimi ve mütefekkir Süleyman Hilmi Tunahan'ın kurucusu olduğu ve günümüzde Alihan Kuriş'in tartışmalı şekilde liderliğini yürüttüğü Süleymancılar cemaatinin 24 Haziran seçimlerine yönelik sinsi takiyesini SuperHaber deşifre etti!

Cemaatin kamuoyuna, seçimde Cumhur İttifakı'nı (AK Parti-MHP) destekleyeceği imajı vermesine karşın, cemaat mensuplarına gizliden gizliye İYİ Parti ve Meral Akşener'in desteklenmesi yönünde telkinler yaptığı ortaya çıktı.

Bu haber toplumda ve cemaatin kendi bünyesinde büyük yankı uyandırdı. SuperHaber'e, cemaatin içerisinden, "büyüklerinin" aldığı kararı eleştiren yüzlerce e-posta ve telefon geldi.

SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN'IN TORUNLARINDAN İTİRAZ

SuperHaber'in ses getiren haberi üzerine; Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu Mehmet Beyazıt Denizolgun ve oğlu Fatih Süleyman Denizolgun, Alihan Kuriş tarafından cemaat üyelerine verilen sinsi talimata karşı çıkan açıklamalar yaparak seçimde AK Parti'yi destekleyeceklerini duyurdu.

 Süleymancılar isyanda: FETÖ bizim başımızdakileri satın almış! / ÖZEL HABER

YENİ SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Alihan Kuriş önderliğindeki Süleymancılar cemaatinin üst kademe yöneticilerinin, Akşener'i destekleme kararının cemaat içerisinde deprem etkisi yarattığı da ortaya çıktı.

SuperHaber'e ulaşan bilgilere göre; kendisine "Akşener'e oy verin" talimatı iletilen bir cemaat mensubu, Süleymancılar cemaatinin "büyüklerinden" Süleyman isimli şahıs ile görüşmesinde olayın mahiyeti hakkında bilgi talep etti.

Akşener'e oy vermek istemeyen vatandaş, cemaat büyüğüne isyan ederek, "FETÖ bizi parayla satın aldı, sakın bana dini bir gerekçe söyleme" çıkışında bulundu!

Antalya'da yaşayan söz konusu vatandaş, cemaatin aldığı kararın doğruluğunu öğrenmek için telefonla görüştüğü cemaat büyüğüne, "Henüz oy kullanmadım ben, kafam karma karışık. Doğru mu, İYİ Parti'ye mi oy vereceğiz, o şekil mi talimat?" diye sordu.

"ÖLÜMÜ" GÖSTERİP, AKŞENER'E RAZI ETMEK İSTEDİLER!

Cemaat büyüğü Süleyman isimli şahıs ise, alınan karara mesafeli duran cemaat mensubuna, "Bizim teşkilata itaatin varsa ona tabi olacaksın. Aynı... Ne dendiyse o, beni aramayan kalmadı zaten." yanıtını verdi.

"Peki uymasak günah olur mu?" sorusuna ise cemaat büyüğünden şu cevap geldi;

"Yani kaybeden sen olursun, ben sana söyleyeyim. Düşünsene öldüğün zaman Cenab-ı Hak sana orada üstadımızı gönderecek..."

BU NANKÖRLÜK, HAİNLİK!

Bu yanıt karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen cemaat mensubu ise Mehmet Beyazıt Denizolgun ve oğlu Fatih Süleyman Denizolgun'un mesajlarını cemaat büyüğüne hatırlatarak, "Peki üstadımızı gönderecekse, o zaman torunu neden AK Parti'ye destek veriyor?" diye sordu.

Süleymancılar cemaati büyüğüne Akşener'e oy verme çağrısına kesinlikle uymayacağını belirten vatandaş, "Ben uymayacağım Süleyman abi, kesinlikle kabul etmiyorum, beni de kimse kardeşi kabul etmesin bu konuda, kabul etmiyorum ben... Bana göre bu nankörlük, hainlik!" diye konuştu.

Cemaat büyüğü ise bu çıkışa, "O zaman tercih senin tercihin ama ben iyi bir arkadaşım olarak söylüyorum, talimata uysan çok çok iyi olur. Senin kafan beynin şimdi öteki tarafta ben sana ne desem hiç fark etmez ben seni ikna etmeye çalışmıyorum" karşılığını verdi.

"FETÖ CEMAATİN BAŞINI SATIN ALMIŞ!"

Süleymancılar cemaati büyüklerinin iradelerini FETÖ'ye peşkeş çektiğini de savunan cemaat mensubu vatandaşın bu sözlere yanıtı ise çok sert oldu.

Cemaate tepkili vatandaş şu ifadeleri kullandı;

"Yıllarca biz İngiliz ajanı dedik mi FETÖ'ye? Parayla FETÖ bizim başı satın almış! Başka bir şey değil bu. Başka bir şey de... Ya git BBP de, Saadet'e de... Abi en azından FETO'nun kurduğu bir partiye değil ya dini satın alamaz kimse ya, din kimsenin telekinde değil! Süleyman abi seni seviyorum, bana kimse kardeşim demesin bundan sonra, bunların olduğu cennete de beni kabul etmesinler!" / SuperHaber ÖZEL

 

 

Süleymancılar isyanda: FETÖ bizim başımızdakileri satın almış! / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler İYİ Parti seçim Süleymancılar süleymancılar cemaati alihan kuriş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.