FETÖ bittikten sonra kim kaç kez şampiyon oldu?

FETÖ bittikten sonra kim kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Spor çalıştayında konuştu. Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı açıklamaları "kendisine yakıştıramadığını" söyledi ve "FETÖ bittikten sonra kim kaç kez şampiyon olmuş, kim olamamış bakılsın" ifadelerini kullandı.

FETÖ bittikten sonra kim kaç kez şampiyon oldu? Spor çalıştayında konuşan Cengiz' "Ben siyasetin sporu girmesi taraftarı değilim. 'FETÖ' bittikten sonra kim kaç kez şampiyon olmuş, kim olamamış bakılsın." dedi.

Türkiye'de Aralık 2013'te İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen operasyon, FETÖ'nün hükümete karşı yürüttüğü operasyonların başlangıcı kabul edildi.

İŞTE 2013 YILINDAN İTİBAREN SÜPER LİG'DE ŞAMPİYON OLAN TAKIMLAR

2013 - 2014
FENERBAHÇE

2014 - 2015
GALATASARAY

2015 - 2016
BEŞİKTAŞ

2016 - 2017
BEŞİKTAŞ

2017 - 2018
GALATASARAY

2018 - 2019
GALATASARAY

SPOR ÇALIŞTAYINDA KONUŞAN CENGİZ'İN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI ŞÖYLE:

"Ali Koç'un açıklamalarına çok üzüldüm! Oyun oynanırken kural değişmez sözü genel bir sözcüktür ve doğru sözcüktür! Play-off çıkarıldı dedim, yalan söylüyorsunuz denildi. Ben bu sözcüğü kulüp başkanına yakıştıramıyorum."

"Oyun oynanırken kural değiştirilmez sözünden neden sadece Fenerbahçe kulübünün başkanı rahatsız oluyor. Bu kuralın değişmesinde Fenerbahçe'nin bir dahli yoksa rahatsız olabilecekleri bir durum da yok! Fenerbahçe'ye ne oluyor, neden savunmaya geçiyor?"

"Bu kuralı TFF ve yayıncı kuruluş değiştirdi! Peki şunu merak ediyorum; Fenerbahçe'ye ne oluyor? Fenerbahçe'nin bu konuda ne gibi bir durumu var? Bu kararda Fenerbahçe'nin bir dahli var mı ki savunmaya geçiyor? Neden?"

"Ben siyasetin sporu girmesi taraftarı değilim. 'FETÖ' bittikten sonra kim kaç kez şampiyon olmuş, kim olamamış bakılsın."

”TFF’den bilgiler sızdırılıyor diyor. Siz çıkın önce hangi transfere kaç para bonservis ödediniz, kaç para yıllık ücret verdiniz açıklayın. TFF de açıklasın. Her şey şeffaf olarak ortaya konsun biz de görelim menajerlere ne ödendiğini. Şeffaflık lafla olmaz. Futbolcu transfer ediyorsan, bonservisini de ne aldığını da açıklayacaksın.”

“Ben bir kulüp başkanına ‘yalancısın’ diyecek kadar basit olmam. Edebimi bilirim, edepsizce davranamam. Benim edebim böyle konuşmaya izin vermez.”

‘TFF’nin açıkladığı rakamlardaki durumu beni ilgilendirmez. Ben size açık açık rakamı söylüyorum. 2 yılda menajerlere ödediğimiz para 100 milyon TL. TRTSpor’daki programda da açıkladım: TFF’den bu giderlerin açıklanmasını isteyen benim zaten.”

”Kalkmış diyorlar ki menajerlik giderlerini futbolcu parasına koymuş olabilirler vergi kaçırıyorlar diyor. Hayret ediyorum hayret. Ben yüz yıl düşünsem bu kadarı aklıma gelmez. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Pes vallahi pes. Şeytanın aklına gelmeyecek şeyler bunlar.Nasıl bunları düşünebiliyor ve dile getirebiliyorsunuz hayret ediyorum.

FETÖ bittikten sonra kim kaç kez şampiyon oldu? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig Ali Koç Mustafa Cengiz takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.