FETÖ bitirilirken, yenileri pusuda bekliyor!

Gazeteci-yazar Süleyman Özışık, FETÖ'nün yerine devletin kademelerine sızmak isteyen bazı Cemaatler olduğunu iddia etti... 

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık, Ülke TV'de gazeteci Esra Elönü'nün sunduğu Arafta sorular programına konuk oldu.

Elönü'nün Cemaat demiyoruz paralel yapıyla mücadele diyoruz ama baştan cemaat diyordu, kaldı ki burada bir cemaat yok ama ona inanan oradaki temiz insanları ayırıyoruz. Fakat bir korku oluşturuyor mu mesela bütün cemaatlere bu korkuyla mı bakılacak? sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi:

KUDRETE YAKIN OLANIN CANI KUDRET ÇEKER

Valla ben korkuyla bakıyorum. İşin doğrusun iserseniz. Kudrete yakın olanın canı kudret çeker. Bu bu kadar nettir. Hayatımda bir defa başbakanlık uçağına bindim. O dönemde ilk defa uçağa çağrılan gazetecilerin x-ray cihazına hava attığını gördüm. Havaalanlarından geçerken bizi maymuna çeviriyorlar ya hani. Başbakanlık uçağına binerken cihazdan geçmiyorsun yanından geçiyorsun. Elini cebine koyup x-ray cihazına hava atanı gördüm.

KUDRET DEDİĞİMİZ BU

Kudret dediğiniz bu. 'Ben x-ray cihazından geçmeyen bir insanım' havası. Kim olursa olsun cemaat de olsa şu da olsa bu da olsa. Bir yere geldiğinizde şunu yaparsınız. 'Ben buna ulaştım şuna da ulaşayım' derken bir bakmışsınız, Fethullah Gülen terör örgütü gibi bir yapıya bürünürsünüz.

AMAN BEN SIZAYIM DİYEN BAZI CEMAATLER

İşin doğrusunu isterseniz hiç üzerime vazife gibi görünmüyor ama bütün samimiyetimle söylüyorum. Fethullah Gülen terör örgütünün tasfiye edildiği diğer noktaları süratle doldurmaya çalışan bazı cemaatler olduğunu görüyorum. Bu da beni ürkütüyor. Eğer cemaatseniz hak davasını savunuyorsanız, siyasetle asla ilişkinizin olmaması lazım. Ama devletin önemli kademelerine 'aman ben sızayım' diye can atan bazı cemaatler ve cemaat mensupları görüyorum.

X-RAY CİHAZINA HAVA ATAN GAZETECİ GÖRDÜKTEN SONRA

Çünkü ben hayatında dediğim gibi ilk defa x-ray cihazına hava atan gazeteci gördükten sonra 'kudrete yakın olanın canı kudret çeker' dedim ve kudrete yakın oldukça daha yukarıyı hedefleyecek kişiler olduğuna inanıyorum. Umarım bu anlamda yarın 'ya biz alnı secdeye değen insanlara güvendik, inandık' demeyiz.

FETÖ bitirilirken, yenileri pusuda bekliyor! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.