FETÖ Ayasofya'yı kilise yapacaktı!

FETÖ'nün kalemşörlerinden Bülent Keneş, örgütün Ayasofya ile ilgili niyetini, ibadete açılma kararının ardından ifşa etti. Ayasofya'nın Fatih Sultan Mehmet tarafından "Gasp" edildiğini söylemeye dili varacak kadar alçalan Keneş, müzenin ara formül olduğunu ilere sürüp, 15 Temmuz başarılı olsaydı Ayasofya'yı neye çevireceklerini de itiraf etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya'yı cami olarak yeniden ibadete açması FETÖ'cüleri derinden sarstı. 

Örgütün kalemşörlerinden Bülent Keneş Ayasofya-i Kebir Camii'nin aslına rücu edişinin ardından niyetlerini ve aidiyetlerini ortaya koyan iğrenç bir paylaşımda bulundu. 

"Benim görüşüm bu konuda net" diye söze başlayan Keneş, tam 86 yıl Ayasofya'nın maneviyatı üzerine giydirilen 'müze'nin ara formül olduğunu söyledi. 

Sonra da FETÖ'nün niyetini ve şu an kucaklarına sığındıkları Hristiyan Batı'ya verdikleri sözü  "İlla bir ibadet yerine dönüştürülmesi gerekiyorsa kiliseye dönüştürülmeliydi ve hak yerini bulmalıydı" diye itiraf etti. 

"Kimin yaptığından bağımsız olarak camiye dönüştürülmesine tamamen karşıyım" diyen Keneş, İslam coğrafyasının 1453'te Fatih Sultan Mehmet'in gerçekleştirdiği kutlu zaferin nişanesi olarak gördüğü Ayasofya'yı 'Gasp' ürünü olarak gördüğünü ifade edecek kadar alçaldı. Sonra da "Gasp edilmiş mekanda ibadet olmaz" sözleri ile de aslında kime ve neye hizmet ettiğini de tüm çıplaklığı ile ortaya koydu. 

İşte Keneş'in iğrençten de öte aşağının da dibindeki o paylaşımı... 

FETÖ Ayasofya'yı kilise yapacaktı!

 

 

FETÖ Ayasofya'yı kilise yapacaktı! ile ilgili etiketler Ayasofya Kilise cami bülent keneş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.