FETÖ artıklarını yiyen Kanter vegan oldu

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in artık çayını ve bisküvilerini gönderdiği manevi oğlu Enes Kanter, ABD'de yayın yapan bir vegan dergisine poz verdi. Basketbolcu arkadaşlarına sık sık maklube yapmasıyla bilinen FETÖ'cü Kanter, etin olumsuz etkilerinden bahsetti.

FETÖ'nün eli kanlı elebaşı Fetullah Gülen için ailesini reddeden ve soyadını Gülen olarak değiştirmek isteyen Enes Kanter, ABD'de yayın yapan 'Peta' adlı vegan dergisine konuştu.

"Hayvanlar bizim için değil" sloganlı dergiye maruldan yapılmış bir kıyafetle poz veren FETÖ'nün manevi oğlu, etin olumsuz etki yarattığını söyledi.

Basketbolcu arkadaşları için 'maklube' geceleri düzenleyen FETÖ'cü Kanter
gençlere vegan olmaları için örnek olmaya çalıştığını ifade etti.

FETÖ artıklarını yiyen Kanter vegan oldu

AHMET HAKAN'DAN 'HADİ LEN' TEPKİSİ

Konuyu köşe yazısında kaleme alan Hürriyet Genel Yayın yönetmeni Ahmet Hakan ise üvey babasının etli pilavdan yapılan maklubeyi midesine indirirken ve bu yemeği 'örgüt yemeği' haline getirirken Kanter'in böyle poz vermesine 'Hadi len' şeklinde tepki verdi.

HAKAN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

NE OLMUŞTU?

FETÖ elebaşı Gülen, bir sohbette çay içip bisküvi ve hurma yedikten sonra artıklarını Türkiye'nin kırmızı bültenle iadesini talep ettiği firari FETÖ'cü basketbolcu Enes Kanter'e gönderilmesini istemişti.

Manevi babası Gülen'in artıklarını yemeyi keramet olarak gören FETÖ'cü Kanter, Gülen'in videosunun ardından sosyal medya hesabı üzerinden videoyu alıntılayarak teşekkür etmişti.

FETÖ artıklarını yiyen Kanter vegan oldu ile ilgili etiketler FETÖ Enes Kanter Dergi Vegan Fetullah Gülen marul
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.