FETÖ abisi taklidi, Cannes yolunu açtı! /ÖZEL

Sosyal medyada paylaştığı FETÖ abisi taklidiyle bir dönem fenomen olan Doğu Demirkol, şimdilerde adından Cannes Film Festivali'nde söz ettiriyor. İşte Demirkol'un adım adım başarı öyküsü...

Bu yıl 71'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışan Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı (The Wild Pear Tree) filmi damgasını vurdu. Filmin başrolünde ise magazin basınının pek tanımadığı fakat sosyal medyanın yüzüne aşina olduğu bir isim vardi.

FETÖ ABİSİ TAKLİDİYLE ÜNLENDİ!

Filmdeki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Uğur Demirkol aslında bir dönem sosyal medyada viral olan 'FETÖ abisi taklidi' videosu ile geniş bir hayran kitlesi edinen kişinin ta kendisi!

İstanbul Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitiren Demirkol, okulu bitirir bitirmez soluğu hayali olan oyunculuğu gerçekleştirmek için BKM Mutfak'ta aldı. 

Daha sona Güldür Güldür Show'a katılan Demirkol'un hayatını değiştirecek olay burada başına geldi. Nuri Bilge Ceylan'ın sahnede izlediği Demirkol, kendini birden Ahlat Ağacı'nın başrolünde buldu ve Cannes Film Festivali'nin çok konuşulan isimleri arasında yer almayı başardı.

 

FETÖ abisi taklidi, Cannes yolunu açtı! /ÖZEL ile ilgili etiketler Doğu Demirkol Cannes Film Festivali ahlat ağacı abiler video
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.