FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen öldü mü?

FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen öldü mü sorusu sosyal medyada bir kez daha dillendirildi. Son gelen iddialar doğrultusunda FETÖ üyesi Gülşah Çavuşoğlu da Gülen’in son halini paylaşarak iddialara yanıt vermiş oldu.

Halen ABD’de de yaşamakta olan FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in son halini FETÖ üyesi Gülşah Çavuşoğlu paylaştı. Gülen’in bir bahçede otururken fotoğrafları sosyal medya üzerinden de paylaşıldı.

Ankara DGM Başsavcılığı tarafından alınan karar doğrultusunda anayasal düzeni değiştirmeye çalıştığı gerekçesiyle 19 Mart 1999 tarihinde hakkında soruşturma açılan Fethullah Gülen, soruşturmanın başlatıldığı gün sağlık sorunları nedeniyle ABD’ye giderek Pensilvanya eyaletindeki Saylorsburg kasabasına yerleşti.

15 Temmuz hain darbe girişiminde davanın bir numaralı zanlısı olarak hakkında iddianame hazırlanan ve yakalanması için kırmızı bülten çıkarılan FETÖ terör örgütü lideri Gülen hakkında Türkiye, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye iadesine ilişkin 7 dosya gönderse de ABD kanadından henüz bu konuda net bir adım atılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Fethullah Gülen Öldü Mü?

Gülen’in iadesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde yapılan görüşmelerde gündemde yer almış ancak şu ana kadar yapılan iade başvuruları ise sonuçsuz kalmıştı.

Sosyal medyada ise zaman zaman FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen için öldü iddiaları da gündeme gelmişti.

FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen öldü mü? ile ilgili etiketler FETÖ fethullah gülen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.